brrr A sebe taky. ![]()
Jídlo a vaření
Mha To bez debat!
betsey Ty budeš jen přijímat gratulace a odmítat nabídky k sňatku.
Včera konečně, konečně domácí kulajda. S novými brambůrkami, spoustou čerstvého kopru, sušenými houbami a čerstvýma liškama, domácí vajíčka, domácí vývar... A ještě mi zbyde i na dnešní večeři.
andulka01 to zní úžasně! Taky ji mám na seznamu :) a taky si už měsíc plánuji uvařit lečo, které zbytek rodiny nejí
Tak dnes večer bude jedno, nebo druhé ;)
andulka01 Já kulajdu dost vařím, tuhle ji jedl sambo chudák tři dny. Ale co si budeme povidat vývar mám z DMka a houby sušený:-D. Ty z toho určitě uděláš kulinářskou lahůdku! Ale je to fakt dobra záležitost, za chvilku hotový, jeden hrnec, hodně sytý....
Karja Vařil přítel, já jen dovalila suroviny :-) byla jsem na trhu. To, že se doma vyskytl domácí vývar, je výsledkem hloubkového úklidu lednice, byl skovanej vzadu za rozjedenýma utopencema, ehm. A ani jsme nedělali ztracená vejce, do třídenní polívky to nejde, takže je sice obyčejná s vajíčkem natvrdo a "hadrama", ale i tak taková bohatá, chuťově plná.
Jinak kulajda je moje zamilovaná, když ji mají na jídelním lístku, jdu do ní (někdy dvojitou porci jako hlavní jídlo).
Tulipe Lečo
u nás milujeme všichni. To bude zítra - kromě klasiky s minipatizonky a liškama.
andulka01 bych si dala jen to ctu, tu kulajdu
Vcera rychlovka, losos v troube, vybornej je. Tohle je moje oblibena uprava. Meli cerstvyho divokyho ![]()

andulka01 hmm, kulajda je jedno z mých nej jídel a když je s liškama, jsem v jednom nebi![]()
andulka01 tak si mě inspirovala a už jsem měla po čtyřech dnes opravdu chuť na polévku. A toto je rychlé, sice kopr z Billy, ale v sedm večer si nemůžu moc vyskakovat.
0zero7 oooooooo ![]()
0zero7 losos, kôpor, citrón je výborná kombinácia![]()
Hlivové kari s brokolicou a hráškovými luskami. Čerstvý koriander a bazalka. Ešte nepremiešané, trochu ostré. Manželovi priostrím![]()

milacka Ty máš to jídlo tak hezky, že by mi stačilo se na něj jen dívat a jíst u toho suchou housku:-D
Karja ty si milá
, myslím, že po čase by sa ti suché housky sprotivili. Recepty, ktoré si varím sú jednoduché a rýchle. A keďže nemôžem jesť všetko, čo aj ľúbim, často si recepty vymýšľam, upravujem a zdobím. Aby bolo oko aj huba spokojná.
Nemela byste nektera zajem o koupi merunek? Manzel se rozhodl, ze nebude palit, ze ma dost zasob a podobne jsme na tom se zavareninami. Nevim, kolik jich vubec po tom letosnim pocasi bude a taky jak s predanim, ale kdyby nekdo mel zajem, ozvete se.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY