0zero7 milacka andulka01 teda k vám bych se nechala pozvat na jídlo hned!
O víkendu bude určitě něco s koprem, jen se musím rozhodnout, co nejraději. :)
Jídlo a vaření
baltik Já se teda neskromně o meruňky hlásím... zásoby marmelád i kompotů jsou na nule a na stromech budeme mít tak na jedny knedlíky. Pošlu SZ.
eM Me zbyva kopr a chtela bych nejaky salat, jen musim prijit na to jaky, nejlip se zeleninou a bez brambor :)
eM Me zbyva kopr a chtela bych nejaky salat, jen musim prijit na to jaky, nejlip se zeleninou a bez brambor :)
andulka01 přemýšlím nad tou tvou kulajdou...a nedá mi to, co myslíš těma "hadrama"?
0zero7 jsem nedocetla a chtěla ti nabídnout pečené grenaille s koprovými tvarohem
eM a prijd! Vcera jsem upekla brisket, 3,5 hodky v troube, je vybornej! (hovezi hrudi)
andulka01 to vypada fantasticky!
0zero7 hehe, opatrně s tím zvaním.
Dneska jsem se dozvěděla, že budem v práci rekonstruovat dvě laboratoře, tak první reakce byla "beru si půlrok neplaceného volna a vrátím se, až to bude hotové." Tak to bych stihla i tu Kanadu...
K tomu kopru o víkendu - zatím nejvíc hlasů má klasika nové brambory + hovězí + omáčka. Rodina je banda tradicionalistů :). Salát bych dělala buď okurkový s koprem (taky klasika, že). Nebo listí všeho druhu, nějaké maso na kousky, majonéza, kopr...
eM vidim prilezitost! Koprovka, mnam! Okurkovej salat s koprem, diky! Pisu si, dobrej napad.
Juuu.. A zelené fazolky na smetaně s koprem! Mňam! ![]()
rozarka řekla bych, že je to označení pro uvařený roztřepený vaječný bílek. Když se hodí syrové vejce do horké vody (polívky) a promíchá se, bílek vytvoří takové cáry. Ale možná se pletu a je tím myšleno něco úplně jiného ![]()
Dneska jsem dělala polévku z pečeného celeru a po ochutnání jsem si říkala, že to mrňata nebudou, chuť teda hodně výrazná... a nakonec jsme vyškrabovali kastrol, malej si dokonce přidával. Ale mám ohozenou kuchyň a popálenej krk:(
Aha, tak přece!
oblibeny lilkovy salat
jsem dneska vylepsila zampiony na platky, musim se pochvalit, je to vyborny:-)

Povečeřela jsem fantastický "výpečky" z růžovek na domácím chlebu. Na tohle se těším každou houbařskou sezónu ![]()
Domácí kvašáky.
Fotku nedám, snědla jsem je.![]()
... tedy to hlívové kari vypadá naprosto skvěle!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY