viktorka_od splavu oni ti turci hodně pracujou se sušenym droždim, no... ale vůbec to neni v tom pečivu cítit, jako třeba z čerstvýho droždí, to mi smrdí...
Jídlo a vaření
CML, prosim jak se jmenuje to maso z Billy co ho tady chvalili nekteri? Ze dobra kvallita, asi vakuovane a ma to nejakej jmeno. Rikala jsem o tom mamince, ale zaboha si nemuzu vzpomenout na konkretni info. Mozna andulka01 Karja a continuity ? Dik
0zero7 je to Roštěná - chlapská porce :)
0zero7 Je to ,,Chlapska porce,,. Ale hele přijde mi to, že se to snad ani trochu zhoršilo (tj. běžná kvalita), ale už jsem to snad půl roku i víc nekupovala.
0zero7 Připadak snad úplně ne. Já dnes koupila v Bille králíka, měl by to být český králík, tak jsem zvědavá. Jsme ho neměli snad přes půl roku!
0zero7 kupovala jsem jednou cca 1,5 roku zpět a byla zklamaná. Na to, že se jednalo o roštěnec, vyzrálé a údajně mladý býk, tak za mě propadák.
0zero7 už to nekupuji, bylo to dobré zkraje, pak už ne.
Diky vsem za info, skoda ze se zkazili.
0zero7 to je v Bille dost casto. Uz tam ani moc nechodim.

Jídlo, o kterém jsem vzdy jenom četla v knížkách: Dim-sum
continuity Mňam!
Jídlo, o kterém jsem vzdy jenom četla v knížkách: Dim-sum
plněné knedlíčky? taky znám z knížek☺
olte jj, buď v páře nebo smažené, trojúhelníčky nebo kuličky. Plněné vším možným, měli asi 30 druhů.
Co uvariť z hovädzieho stehna? Problem je teda ten, že mi ho daroval víkendový mäsiar, ktorý komusi zabíjal kravu, takže vek zvierata neviem
betsey Naložit pro jistotu a pak pomalu několik hodin podusit?
Se slaninou a houbama a novým kořením a bobkolistem a trochou protlaku? A pozvat všechny příbuzné ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY