marieu děkuju. A voda neosolená asi?
Jídlo a vaření
Neosolená.
marieu děkuju moc :)
Zamrazena dynovka potesila, priste zkusim, vzdycky je ji hrozne moc
Pavlena doporucuji salat se slehanou fetou
https://www.igurmet.cz/recepty/prilohy/brambory/bramborovy-salat-se-slehanou-fetou-8148/
miluju fetu,to musim vyzkouset.:-)
Ounz úplně za nic. Pečený jsou vždycky zajímavější- nicméně ty já si kupovala jen v tý Vídni a pamatuju si je vždycky s jemně zakouřeným aroma. Ne vyuzený, prostě jiný. Vařené jsou velmi jemné, umím si představit, jak se z nich dělá dobře to pyré. Jednou máma dělala kaštanové jazýčky na vánoce, docela se blížily těm, co jsem si kupovala v cukrárně u Billicha v Nitře...
marieu já měla akorát kachnu na kaštanech..v Maďarsku. A teď mi rohlík přivez takový obří megakaštany, že nevím, jestli je péct nebo vařit ![]()
Ounz to je ovšem dobrá zpráva, jestli má rohlík pěkný kaštany... bála bych de objednat bez zkušenosti, aby nepřišly suchý. Jednou jsme na nich byli kousek od Nitry- kopec se zříceninou Jelenec, respektive hrad byl asi Gýmeš. Pod ním je kaštanice, původně založená ve 13. století. Kaštánky byly sice menší, ale mělo to fakt velké kouzlo a vařené čerstvé mi teda zachutnaly moc.
marieu no ty co jsem teď obdržela já, jsou krásný, pevný. Jen teda obří
Koukám, že jste s rodinou adepti na dovolenou na Korsice, tam je to samej kaštan, včetně pyré, jogurtů s kaštanovým pyré, mouky...
Černá kočka Gatita Tyjo, nejak se mi nezobrazily reakce, jak skacu mezi mobilem a pocitacem. Dekuju za tipy, nakonec jsem je pridala do zampionoveho kari, dneska jsem tam dala, co mi tu zbyvalo, takze i kvetak a trochu masa. Uplne se v tom ztratily. Ochutnala jsem jeden i syrovy, neni to spatny, ale popravde sama bych to nepestovala :-D ani si je asi nekoupim. Az tak me zase neoslnily.
Ounz já jsem momentálně adept na dovolenou úplně kdekoliv
, ale Korsiku bych si samozřejmě nechala velmi líbit. Jdu shopovat na rohlík..
bublifuk a vůbec je to tam moc hezký a super ![]()
marieu Korsiku na dovolenou fakt doporučuju. Jinak dovolenou tady a teď úplně chápu, pár dní volna na voraz je někdy k nezaplacení..
Ounz no jo, mně teď ten prodloužený víkend naprosto zruinovalo to očkování- i jsem tušila, že to tak dopadne, no ale nejde nejít, když člověk vidí ta čísla.
marieu tak to je mi líto. Ale aspoň to snad k něčemu je! ![]()
Sušenkám v troubě nějak zmizely strašidelné úsměvy, tak aspoň stylový talíř

Tak já se vycajchnovala aspoň k oblíbenému halloweenskému pudinku! :-)

Garfie ty jo ![]()
Ounz psala jsem do stěžovacího vlákna- po druhé dávce jsem byla KO týden, včerejších 24hod se dalo přežít v posteli s knihou. I když mi samozřejmě bylo líto toho parádního počasí, no. Ale závěr je jasný, muselo to být. Tak na světlejší zítřky pro nás všechny!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY