milacka Ten zemiak nemá chybu. ![]()
Chorá som tiež, kašeľ, nádcha, bolesť hlavy, zo začiatku aj hrdla....no, des.
Test som mala negatívny, ale pri omikrone to nie je istý výsledok. Tak neviem. ![]()
milacka Ten zemiak nemá chybu. ![]()
Chorá som tiež, kašeľ, nádcha, bolesť hlavy, zo začiatku aj hrdla....no, des.
Test som mala negatívny, ale pri omikrone to nie je istý výsledok. Tak neviem. ![]()
Poraďte, prosím, co s telecí kližkou? Dnes jsme měli telecí paprikáš, ale mám ještě skoro kilo. Obyčejný guláš se mi moc nechce, ten máme furt.
Biely kvet Taky jsem chorá, sambo upekl moc dobré farmářské kuře na másle. Teda kuře, velikostí spíš pštrosa
budeme ho mít na celý víkend.
Pinot Noir Dělám telecí na mrkvi a hrášku. Takový ten klasický recept z vepřového, akorát dávám telecí.
Pinot Noir ja som si obľúbila tento recept, aj prieberčivý vnuk to má rád - jemu ale bez hrachu. https://www.tinkinerecepty.sk/dusene-telacie-na-rasci-s-mrkvou-hraskom/
notna pozerám, že posielame rovnaký recept![]()
milacka Ano, to je ono. Já jenj nedavam česnek a hořčici.
Dadoo Právě proto se mu docela branim, já bych si jich dělala snad 6!
Karja já si někdy zakazuje počítat.. Takové ty dny, jako teď. Hnusně, venku zima, na procházku nelze, jídlo až za hodinu, hodinu a půl.. Dáme kafe!
A ještě jsem si k tomu koupila karamelovy sirup. Občas jsem si v Lidlu davala právě kafe s karamelem, tak teď si můžu dát i doma. Ale výjimečně! ![]()
Mmch, kafe v Lidlu je nejlepší ze všech automatů, co jsem kdy pila.
Dadoo jo v Lidlu mají dobré, zato v Albertu hnus:(
Dadoo Jojo, o kafi z Lidlu jsem už slyšela! No takže asi až tam pojedeme:-D.
Závidím lidem, kteří si můžou dat kafe ve čtyři (nebo v kolik jezdíte na ty nákupy) a pak v noci spát.
continuity no a já si dám kafe v půlnoci a jdu spát. ![]()
continuity Dadoo ja spim po kafi snad lip nez bez nej ![]()
continuity moje mamka si delava posledni kafe v devet vecer k televizi a dost casto usne, aniz by ho stihla vypit. Na me teda kofein nijak extra neucinkuje, ja miluju tu chut, vuni a chvilku pro sebe.
continuity já si klidně můžu dát kafe v šest a jít spát![]()
continuity ja som tiez tím po káve nezaspím, takže káva najneskôr tak o druhej poobede
Dadookavu si davam misto sladkosti
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.