Jídlo a vaření

09. prosince 2014 15:35
Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 30. ledna 2022 21:29

continuity No když jsme v tématu, tak já strašně casto vzpomenu nad RoSa co si kdysi na srazu dala vecer dvě latte! Tak jsem ráda, že se to tady otevřelo, ona mi to vysvětlí a tohle téma budu mít uzavřené. 

Jinak když jsem byla mladá (Hahaha), chodili jsme večer do takového kafe baru, já si tam dala kafe, to hrozně frcela Vídeň, a pak se se teda pokračovalo do alkobaru. A já tam měla takovou svoji první velkou lásku že jo, ještě nešťastnou, jsme se tam vždycky viděli že jo, bylo vidět že to nebude úplně citové ekvivalentní vztah, pak jsem z toho byla špatná a říkám segre, no já z něj ani v noci pak nespím a ona mi říká ,,ty debile, ty nespíš, protože chlastáš v 11  kafe,,. No mně to tenkrát nedošlo, já myslela,že je to láska! 

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 30. ledna 2022 21:35

Candance Já si dávám bohužel kafe se sladkosti, ale včera jsem to trumfla a dala si ke kafi, které bylo po obede (!!) klobásu, z dvou koleček to byla celá, neohrata.... Dneska sambo jel na nákup a říkal mi, že ke kafi mi tentokrát nic nekoupil radši! 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 30. ledna 2022 21:35
Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 30. ledna 2022 21:35

Jo a překvapivě mi po tom kafi s klobásou nebylo vůbec blbě, naopak strašně dobře:-D

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 30. ledna 2022 21:41

Karja kafe s klobasou

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 30. ledna 2022 21:46

711990 Nezkoušej to! Tak jako já si říkala že si to tak ukrojim abych si spravila chuť jen tak jako chorizko že jo, jedno kolečko a sežrala jsem to celý! Prvně jsem si půlku nakrájela a ten zbytek schovala aby sambo hned neprisel na to, že jsem mu to ujedla a myslel si, že to v lednici někde zasantrocil (no to byl taky myšlenkovej pochod inteligentni), no a pak jsem se s tím už nestvala a tu druhou půlku jsem prostě už zpraskala celou v ruce. Co si budeme povídat ono se to vcelku taky líp před dětmi přenášelo, jen tak nenápadně pod tričkem:-D. 

Online Kokoska
35140 příspěvků moje polička 30. ledna 2022 21:46

Karja ty tvoje historky

Ke kafi mam taky rada neco sladkyho, ale klidne i sunkovej chlebicek a kdybych mela rada klobasy, asi bych to umela taky

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 30. ledna 2022 21:52

Kokoska Jo no, jako on člověk dokáže sprasit dohromady ledacos. Já jsem se vždycky smála segram, a teď na mě taky došlo, různý blafy, jedení ve stoje....s jednou jsem šla kdysi pěšky s kočárkem jejím, asi 5 km a ona se hrozně divila, že si na cestu nevezmu žádnou svačinu a furt něco sháněla. No teď bych to taky nedošla! 

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 30. ledna 2022 21:55

Karja Kokoska Taky mi dělá problém vypít kafe jen tak - aspoň pár oříšků musí být!

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 30. ledna 2022 21:58

Hanka H to je hrozný téma takhle na večer. Člověk aby zamkl kuchyň! 

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 30. ledna 2022 21:58
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 30. ledna 2022 22:01
Reakce na Hanka H:

Karja Kokoska Taky mi dělá problém vypít kafe jen tak - aspoň pár oříšků musí být!

​ja zas nemuzu ke kafi nic jist,vubec mi to nechutna a kafe me zasyti na x hodin.

Ja vlastne vubec nechapu to odpoledni kafe se zakuskem.Jedine bez bud a nebo.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 30. ledna 2022 22:08

Zarinya já ke sladkému radši čaj. Ale zase dortíkem nepohrdnu, dám si ho klidně k pivu.

Online Kokoska
35140 příspěvků moje polička 30. ledna 2022 22:13

Karja praseni umim, jojo! Sice uz bramboraky nezapijim malinovkou jako v detstvi, ale co dokazu spatlat behem dne, z toho by vyzivovi poradci meli psotnik. 

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 30. ledna 2022 22:23

Karja Teď jsem si musela aspoň nakrájet kapii (klobása by tedy byla lepší)! Zarinya Kafe mě také zachraňuje, když nemám přístup k jídlu, ale problém je takové to "relaxační" kafíčko po obědě, odpoledne, večer ....

A znovu zvažuju (už po několikáté) ten kávovar - na 3 - 4 kafe denně ! Nechci kapsle, nechci zase nic extra drahého ..... Dáte tipy? Vím, že to někde běželo...

Offline Dadoo
11714 příspěvků moje polička 30. ledna 2022 22:56

Hanka H já se taky rozmyslela a dneska jsem nadšená. Miluju kafe!

Pořídila jsem si pákový DeLonghi a vážně je skvělý.https://www.alza.cz/de-longhi-ec-685-r-d4737498.htm

Do něj buď mletou kávu, zkusila jsem, nenadchlo, nebaví mě to vyprazdnovani potom, nebo pody. A ty jsou super!

Koupila jsem si hned bednu italských Lucaffe, protože mám ráda italskou kávu a povedlo se.

Teď mi ještě ségra privezla pytel nějakých z Francie a taky dobrý.

Určitě bych šla do podů, nebo koupit mlýnek a sama si mlit zrnkovou. Já jsem pohodlná, mně pody maximálně vyhovují. A dají se kompostovat.

Offline notna
9525 příspěvků moje polička 30. ledna 2022 23:01

Karja Myslela, že je to láska Výborná historka

Sice ne ke kafi, ale večer k vínu jsem ujedla pořádný kus uheraku manželovi. Ho měl v balíčku od Mikuláše od maminky, děťátko její malý Jsem si říkala, ochutnam, ten jsem neměla už několik let. Výbornej byl!

Offline notna
9525 příspěvků moje polička 30. ledna 2022 23:04

Dadoo Tento máme v černé už pár let a je skvělej. My teda meleme. Nejdřív ručně, teď jsme si pořídili ze stejné řady i mlýnek.

Offline Candance
5635 příspěvků moje polička 30. ledna 2022 23:06

Karjapriste zkus prosuto.  Ja jim ke kafi vsechno. Hlavne ze nezeru ty  sladkosti

Offline Dadoo
11714 příspěvků moje polička 30. ledna 2022 23:11

notna já si ho vyzkoušela u bráchy, tady pak zjistila, že ho tu má spoustu lidí.

A všichni chválí!

Pro mě jsou pody objevem roku, vůbec jsem je neznala.