Garfie Až na to, že to duchovním úplně nevyšlo. Sedláci pili kávu i kořalku ![]()
Jídlo a vaření
andulka01 A my se jim vůbec nedivíme! ![]()
Garfie Moc se tam toho nezměnilo. Na firemní teambuilding synci z Ostravska donesli deset litrů trnkovice! Ožrali mi oba náčelníky ještě před rautem a vyhlášením vítězů tak, že jednoho jsem jakžtakž mohla nechat aspoň věšet medaile, druhýho jsme zresuscitovali před půlnocí. Dobrý teambuilding to byl ![]()
Nedávno jsem se tu ptala, co s telecí kližkou, tak sem ty výtvory dám. Nakonec byl paprikáš, s mrkví na víně a Stroganoff.

Pinot Noir no teda![]()
Pinot Noir nu, krása!
mně se dneska konečně povedla kavárenská horká čokoláda podle Kuchařky pro dceru, šlehačka měla 40% a holčičky měly zasypáno zdobením. A to bylo celý, co jsem dneska zvládla "uvařit"...
marieu jé, tu jsem taky nedávno dělala. Ale vyhodili jsme to, nikdo z nás nezvládl víc než lžičku na ochutnání. Pak jsem si říkala, co mě to popadlo, vždyť bychom si to v kavárně nikdy v životě nedali. ![]()
Asi že o tom tak hezky psala, ta teda umí prodat sloníka!
Pinot Noir my jednou za čas můžem- po dně skleničky, pro dospělé s kapkou alkoholu ![]()
Pinot Noir pěkná jídla, s chutí bych si dala:)
Prosím vás pred časom niekto spomínal formu na bábovku, tuším od Tescoma, že je fajn? Ktorá to bola? Moja stará forma sa odporúčala a hľadám niečo lacnejšie, b.peciem tak štyri krát do roka, aj to asi preháňam.
Tak zase po čase oliheň :-).
999 mnam
999 to vypada krasne, napises prosim postup?
Antje Nic na tom není :-). Tyhle malé olihně mívají občas v Lidlu. Jsou v krabičce s mořskou vodou, tak doporučuju osušit na papírové utěrce (prská to i tak). Osušené olihně osolím, posypu chilli a hážu na rozpálený olej, opékám z každé strany do mírného zhnědnutí. Hodí se do toho i nasekaný česnek, ten tam ale dávám až po otočení olihní, protože má tendenci se spálit. Pak odstavím, posypu petrželí a pokapu citronem. Ten výpek je výborný, šel by i zastříknout bílým vínem. A ještě upozorňuji, že po vhození na pánev se olihně začnou nafukovat :-).
Candance Velký mňam :-).
999 moc dekuji!
Muž přitáhl z práce slaný karamel ve skleničče. Co s tím?
Evaeva zožrať ![]()
Mrakoplas
sežrala bych to nejradši ve formě nějakého dezertu/koláče
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY