Jídlo a vaření

Šikovná baba, stále pečie niečo nové, trendy.
milacka Dala bych si. Každopádně ty dorty vypadají hodně neobvykle![]()
Právě jsem naskleničkovala a zavařila rillettes. Sádla není nikdy dost! ![]()

milacka jezis to je uzasny
stes niečo úplne iné ako klasika. A božská chuť, nič hutné, mastné...
Navyše je to suseda, nemusím chodiť ďaleko.
milacka tak to teda zavist nejvetsi...ted jsem snedla medovnik a mam chut na neco lehkyho...dobrou chut pro příště a dej zase fotky...nema pani IG, kde bych se mohla pokochat?
stes nech sa páči : levandulka3
milacka děkuju
milacka tak to je nářez...zatim jen na rychlo,ale teda u nekterych dortu mi padá brada...a u jednoho věnce jsem musela rozkliknout, jestli teda věnec nebo dort![]()
stes je šikovná aj kreatívna. Aj jej dom a záhrada - pastva pre oči.
Tie torty sú zaujímavé, ale nejako na mňa nepôsobia chutne, vôbec neviem prečo. Myslím vo všeobecnosti takýto druh tôrt, ako som si istá, že chutné sú, len vizuálne tak nejak vo mne nevzbudzujú túžbu ich zjesť.
Naopak sa mi vždy strašne zbiehajú slinky u takých tých domácich, čo tu vypekáte pre deti, hlavne tuším žluťásek piekla.nejakú.čokoládovú,čo.mi.prišla.úplne.neodolateľná
Pinot Noir Jak dorty dobrý....ale tohle! ![]()
![]()
To vypadá úžasně. Takze my to přehodnocujeme tu návštěvu, přece jen to k vám není zas taková zajíždka:-D. Dobrý den, máte terasu? A mohli bychom vidět ty rillettes?
betsey Jo no, já nemám ráda ty dorty s leskem a s něčím třpytivým, i když chuťově to tam asi nebude znát, ale prostě mi to přijde takové nelakave. Na místní samodorty mám chuť asi vždycky:-D
Pinot Noir Nedala bys sem tvůj recept? Jak dlouho to asi vydrží?Napadlo mě, že bych to udělala jako darek.
Černá kočka je to z jednoho blogu, který už neexistuje. Snad to bude vidět. Kosti a kůže jsem nikdy nepoužila, jinak dle receptu. Pár skleniček vždycky zavařím, pokud není výhledově možné to rozdat. ![]()

Pinot Noir Dekuju.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY