andulka01 hranolky a hermelin brrr tedy.jedine brambor vareny nebo ta kase.:-)
Jídlo a vaření
Dnes som urobila pečenú ricottu podľa Kucharky pro dceru, super to bolo. Ja som to predtým teda nepoznala, ale fakt dobré
Zarinya No ono v běžné české hospodě je standard ty hranolky. A tohle je běžná hospoda, s běžnými jídly, ale po běžkách naprosto ok.
andulka01 ja to chapu,a neni to jen v ceske hospode,jen ja to proste nemam rada smazeny ke smazenymu.Takze na hermelinu,rizku si radsi pochutnavam doma kdy si uvarim brambor ci kasi.
betsey to zni teda zajimave, budu muset zkusit, zatim neznam...
Hranolky - doposud jsem nepobrala jejich podávání k hamburgrům, to je snad celosvětové kulinářské zlo pod sluncem
stes Protože dvě hromady sacharidů jsou víc než jedna hromada sacharidů, neasi? ![]()
Mně to nevadí, mám ráda hamburger, mám ráda hranolky, když mám velký hlad, sežeru to všechno.
Hranolky - doposud jsem nepobrala jejich podávání k hamburgrům, to je snad celosvětové kulinářské zlo pod sluncem
Presne tak, ja túto kombináciu tiež nechápem. ![]()
stes to je moja obľúbená kombinácia ![]()
Ale musím byť hladná ako vlk a musí byť najneskor tak päť hodín poobede
Pinot Noir já mám ráda, když k tomu jsou nějaké domácí, steakové a tak. Radši sním ty a nechám půlku housky (ano, já jím hamburger příborem
) Ale je to blbost, příloha je už ta houska, že jo. stes
Pinot Noir To já taky - někdy. Ale kdyby tam nebyly, burger by mi stačil :-)
Evaeva Já ho jíst neumím...takže raději doma v soukromí :-). A venku - no tak co už, jen bacha na hadry - s příborem bych to nedala.
Každopádně mám na něj chuť. A kdo chodí na Kulaťák na trhy, je tam letos nový stánek a hb mají výborné, bez hranolků :-)
stesprotoze v tomto pripade jsou brambory zelenina?
Dam si k obedu hamburger. Fakt vam tady dekuju
Candance
i já. Za chvíli vyrážím.
Candance hmm zvazuju mekac![]()
711990 ten je fuj, ne...to chce něco kde je i houska křupavá a tak![]()
Evaeva Taky vždycky housku nechám, tzn. mám maso, zeleninu a hranolky, takže to musí být zdravé, ne? ![]()
Jo a občas ho jím taky příborem. Ale hambáče moc nemusím, takže ostudu dělám jen občas.
Taky jsme naposledy byli se synem na hamburger v Jack Daniels Burger. Sice dražší, ale pochutnala jsem si (s přelivem z plísňového sýra). A jím příborem, protože je obrovský, pořádně se chytit nedá, natož strčit do úst
. Sice tím příborem to nevypadá moc kultivovaně, ale kdybych se měla krmit ručně, tak jsem špinavá až za ušima ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY