Tak Betty Hlavně jestli máš ověřeno, že návštěva není odpůrce kokosu - pro mě je cokoliv s kokosem nepoživatelné, kokosové mléko mám naopak ráda.
Dusím jelení guláš - kdo že to tu kdysi tvrdil, že víno "kazí" chut´? ![]()
Tak Betty Hlavně jestli máš ověřeno, že návštěva není odpůrce kokosu - pro mě je cokoliv s kokosem nepoživatelné, kokosové mléko mám naopak ráda.
Dusím jelení guláš - kdo že to tu kdysi tvrdil, že víno "kazí" chut´? ![]()
Za chvíli dám report jestli je koláč jedlý.
To jenom blbý vino kazí chuť.
Hanka H myslím, že se tvrdilo, že někdo ten šmak z vína nesnáší. Tomu věřím, chuť má každý jinou.
No tak koláč bych řekla docela dobrej, asi teda moc kokosovej.
Tak Betty Treba to prijemce oceni, pro me neni nic malo kokosovy, cim vic kokosu, tim lip. :-)
Chtěla jsem to dát do japonského vlákna, protože jsem to našla v místním elektru, ale tady to asi oceníte víc, hele jaký úžasný waflovač jsem objevila! :-)

Garfie tak ten je super, to bychom užili. Mám chuť na wafle už týden, ale to dítě, které je ochotně je udělat je zrovna na škole v přírodě a ja nemám čas ani silu.
Garfie My zrovna vaflovač vybíráme, ten by kluci asi ocenili. Škoda, že je tak daleko.
Tak Betty a to se ti povedlo s tím co se pak zalívá šlehačkou? myslím že to muselo být minimálně stejně dobrý a možná i lepší![]()
Ja upekla rebarborovej drobenkovej. Ale krájet hezky nejde, ten je tvaroh strašně nadychanej. ![]()
viktorka_od splavu ano ten
Garfie vafle jsou praktický. Ale on i ten vaflovac sám o sobě vypada dobře.
rozarka No právě! Úplně designový kousek. :-)
Garfie tak ten bych brala. Klidně k tomu obyc navíc. To by se určitě hodilo
Natrafila som v Trnave na vegetariánsku reštauráciu s prekrásnym vnútorným aj vonkajším priestorom. Odfotila som vám obedové menu.

Garfie ten je krásny. To by sa mi zdobilo![]()
milacka Co byla ta zelená kaše prosím tě?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.