Miru děkuju! Jsou kostrbatý, ale Ríša řekl, že jsou to "nejkrásnější perníky, jaké kdy na světě byly". ![]()
Jídlo a vaření
...však to si taky myslím! A v kontextu toho, jak jsi psala, že ty postavičky neshledáváš nejkrásnějšími(trochu jsem změnila popis
) je to o to cennější!.![]()
![]()
![]()
Prvýkrát v mojom živote som piekla husokačku. Manžel sa vrátil po mesačnej služobnej ceste a chcela som mu urobiť radosť. 
milacka vypadá výborně. ![]()
Miru napsala jsem, že nic hnusnějšího neexistuje, že? ![]()
Asi si začínám zvykat.
milacka Husokachna je pro mě nejlepší varianta :-).
Tabea 999 tak trochu sa pýšim cudzím perím. Ja osobne som solila, naplnila pomarančom a jablkom, potrela kmínom, pofŕkala mliekom a pustila program asistent. Upozornil ma, kedy mám obracať. Mlieko je geniálne, karamelová farba je vďaka mlieku. Samozrejme červené zelí a zemiaky. Karlovarské knedlíky zajtra. A husokachna aj mne chutí najviac. Dva dni v týždni mám mäsové dni, takže aj zajtra si pochutnám. Vôňa v celom dome.
Karja Pojem husokachna vlastne vôbec nedáva zmysel. Ide totiž o kríženca kačice. Tieto zvieratá slúži hlavne pre výkrm. Vďaka ich výbornému a menej tučnému mäsu si môžete dopriať vynikajúcu pečienku. Je pre nich charakteristické aj viac prsnej svaloviny, takže si môžete dopriať aj väčšie prsné rezne. Gurmánom kačacích paštét srdce zaplesá nad ich mimoriadnou veľkostí pečene.
Karja okopírované, vysvetlené akurát![]()
Karja to se normálně prodává husokachna
Karja moja bola darovaná od suseda. Choval, ale keďže v ich rodine už nič také nejedia, chov ukončil. Raz za čas pečenú hus alebo kačku zjem. A k tomu pečienkové lokše od mamy. Slaný výpek milujem, moje obličky a žlčník už menej![]()
Pěkné svátky jara přeju

Pinot Noir medovníky
!!!
Krásně se na mě šklebí :-)

...je krásný!.
Karja Je to asi nějaký kříženec, má to nejlepší z obojího :-). Chuťově spíš kachna, hodně masa jako husa.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“