bublifuk noooo ona je ta trouba totiž dost nová... jinak by takhle čistá nebyla ani náhodou ![]()
Jídlo a vaření
milacka já se málokdy mám čím chlubit,zvlášť,kdyz vidím tu sikovnost a kreativitu tady...např. AprilTwelve mazanec je krása sama
já jsem typ,co vytáhne z trouby cosi,čím se dá omráčit útočníka,protože bez prášku do pečiva je bábovka v mém podání zbraň![]()
711990 kterou máš prosím tě tu Woll pánev. Titanovou? A je neprilnava?
continuity mam tuhle a je neprilnava
711990 díky moc. Asi dnes budu utrácet za kuchyň.
continuity jo, s tou slevou na Dny Marianne se to hodi! A doporucuju tu odnimatelnou rukojet, jde pak do trouby.
711990 jo to určite, odnímatelnou, i se to lépe skladuje. akorát jsem vzala okrouhlou. A ještě servírovací pánev na paellu, stojan na nože ( tím to začalo) a prkýnko. Přijdu do pekla ![]()
continuity jo, ja tu hranatou taky nemam rada:D bohuzel ji vybiral sambo a vypocital si, ze se na ni vejde vic rizku![]()
711990 oni mají víc hranatých než okrouhlých, třeba to má nějaký dobrý důvod. ![]()
Například počet řízků.
continuity jako asi jo, i na omacku dobry, ale skoro sem brecela, kdyz sem ji dostala
ale vyresila jsem to nakupem 24cm kulaty jeste![]()
711990 já mám naštěstí se toho chlapa takového, že se v tomto radši poradí.
711990 ja jsem rada, ze v tom nejsem sama, kdo takto reaguje.
continuitymam kulatou a je skvela a vybiram.dalsi.
Asi nejakou litinu
Konečně mám pořádnou pánev na paellu.

continuity Vypadá dobře. Jak je velká?
Emitri litry, průměr 28 cm, je uz docela vysoká, ale na větší průměr nemám plotýnku.
continuity Děkuju. 28 cm a k tomu ta výška, to je super. Podobně velkou budu taky potřebovat, jen se musím dokopat k výběru.
Možná jsem totálně zvorala kokosovej koláč. Dala jsem kokos do těsta, místo abych koláč posypala kokosem a cukrem. A peču ho na návštěvu. Za hodinu vyrážíme. Na Druhej pokus není čas. ![]()
Tak Betty bude jiný, ale určitě jedlý ![]()
Tak Betty Kokos do těsta neva
bych ho ještě posypala dalším kokosem, jak je v receptu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“