Jídlo a vaření

09. prosince 2014 15:35
Offline Pinot Noir
29745 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 11:25

Candance mě by něco takového nasralo strašlivě, i kdybych byla předtím v totálním zenu. Partnery některých zdejších účastnic mám chuť praštit tou nejtěžší pánví po hlavě,  muž od Karja by byl, kdybychom se osobně znali, už dávno pod drnem. Pardon, muselo to ven.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 11:36

Pinot Noir my se vcera pohadali na dovolene, protoze jsem blbe krajela meloun. No ja ho uz nedokrajela, nechce se mi kvuli nemu sedet a on nechapal proc. Vzdyt jen radil.

Offline Karja
44419 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 12:08

Candance Pinot Noir Jo, ale my jsme se třeba tomuhle fakt zasmali a ještě se tomu zasmějeme s tím kamarádem, jak jsme pětkrát nešáhli na rajče a ještě v zimě až vyvalím ty sklenice se susenejma rajcatama:-D. Jako mně to přijde celý takový komicky:-D. ,,ty sis svítila na rajčata,,. To mě spíš taková blbost do zenu hodí:-D

Offline viktorka_od splavu
49172 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 12:17

Karja ty seš totiž svatá žena!

Pinot Noir

Offline Karja
44419 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 12:23

viktorka_od splavu Nevím, já si myslím, že nejsem moc vaznej typ a děláme si spolu hodně legraci;-)

Offline Pinot Noir
29745 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 12:24

Karja aha, tak mne právě blbé kecy a prudění kvůli blbostem vtipné nepřipadají, když už má být dusno, tak aspoň kvůli něčemu zásadnímu. Upřímně, chlapi zabývající se takovýma podružnostma jsou mi podezřelí.

Edit: po tom dalším dalším tvém příspěvku se teda musím přiznat ještě k tomu, že asi nepoznám, kdy teda jsi na něj naštvaná opravdu a kdy je to legrace.  Takže odvolávám vše, budu si hledět svého. 

Offline Karja
44419 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 12:27

Pinot Noir :-DTo je vytržený z kontextu nějak, dusno kvůli tomu nebylo, jinak samba moc podruznosti nezajímají, ale cokoliv co se týká jeho jídla to není podruznost! 

Offline Karja
44419 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 12:29

Pinot Noir Jo to bude ono, to naštvání a versus pro mě úsměvná příhoda. Ono to asi bez znalosti povah dotyčných a při psaného projevu je fakt takový blbý. 

No ale rajčata furt nejsou suchý, co to je za odrůdu, nechápu. Ještě z toho můžeme dostat nějaký ty toxiny a to bude takovej zlatej hřebíček:-D

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 12:32

Karja Ja delam spatne uplne vsechno, od spatne naskladane mycky, pres spatne poveseny pradlo, nezvladnu ani zalit balkon, plus 300000 dalsich nedostatku. Ale musim s tim prej neco udelat, tak su na praskach a zacnu s terapii. Treba se naucim lip zvladat domacnost.

Offline Karja
44419 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 12:37

Luna Jo, tak to já jen špatně vychovávám děti,protože ta malá tak rve:-D ale to jen v těch vypjatejch chvílích,, pak to vždycky vodvolá a uzna, že je to v genech po nem! Ale nemáš to ty spíš od maminky? Já jsem k sobě asi kvůli právě přístupu matky taková hodně sebekritická v něčem, když na to přijde, prostě furt tu chybu hledám u sebe a tak mě případná vážně míněna negativa od partnera dokáží rozhodit. 

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 12:43

Karja Co ja vim...Ale jdu se s tim nejak poprat, nechci v tom porad byt dokola.

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 12:45

Luna na to ti můžu doporučit lety ověřený postup:

Dělám to špatně, tebe to vytáčí? 

OK, musíš to raději dělat sám.. Co děláš líp, budeš dělat ty, protože tvých kvalit nedosáhnu a nechci tě rozčilovat.

Hele.. Fakt to funguje. Práce ti ubývá a je čím dál větší klid doma.

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 12:49

Dadoo Neni. Uz dela vscehno a nezvlada to, jen proto, protoze ja jsem neschopna. A bohuzel ma recht. Mne je domacnost ukradena, chci malovat.

Offline Karja
44419 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 12:54

Luna Tak já nevím, ty to popisujes, jak kdyby se nic nedělo u vás doma, jakože žádný mytí nádobí, ale vždyť všechno delas....špatně naskládaná myčka, vždyť je to sumák,jak se to udělá!

Offline continuity
42637 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 12:57

Já teda taky nechápu špatně nakládanou myčku. Teda děti to umí: přendám tři dalire a do plné mycky se mi vlezou ještě dva kastroly a ceník. Ale jinak to vůbec neřeším, ani neprerovnavam.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 12:58

Dadoo toto kdyz reknu, je jeste hur. Proste furt rady, jak to mam delat lip ale on to neudela. Luna

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 12:59

Karja Neni! On to fakt po mne preskladava. Pradlo prevesoval, vsechno ma svy pravidla. Svoje misto. Jako mne to je u prdele a to je spatne. Jsem nezodpovedna. Ale abych si nestezovala, tak fakt bych se sebou taky moc zit nechtela, jsem hroznej depkar a fnukna.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 12:59

Karja je to sumak jak se to udela ale kdyz to udelas TY (jako vzdy) a nekdo ma ke kazdemu nalozeni poznamku. To se neda. Ja to obvykle prejdu ale obcas vybuchnu a je zle. Vzdyt jen chtel pomoct.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 13:00

Luna tak jsem na tom lip, on jen okomentuje ale nepredela. Vetsinou.

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 04. srpna 2022 13:01

Candance Nepujdem bydlet radsi spolu?