continuity já mívám kecy na pověšení prádla. Protože kdo to pak bude žehlit? Já! Já to teda klidně pověsím sama, vůbec mi to nevadí a tohle není žádná pomoc, že jo. Karja
Jídlo a vaření
Candance Jo, tak to u nás dělavala občas máma, ale už je taky nepořádná, takže už jakoby pak ty její řeči postrádají logiku. Ale dělá to dodnes, člověk se někdy přenese, když je v tom zenu, ale když není tak je to fakt ta pověstná poslední kapka:-D:-D.
Luna No takovej je kamarádky manžel. Tyhlety domácí veci a že je v dřezu smradlavá houbička o tom dokáže mluvit několik minut. Jednou sepsul i mě, ze jsem mu umacela něco co susil, nějakej kyblík:-D. Tak mu říkám ,,hele to na mě nemůžeš být takhle osklivej za kravinu, to já na to od muže nejsem vůbec zvykla,,. Je to protivný, ale ona to prej prostě preslycha, nevšímá si toho.
Ty jo, muz sice na domacnost nesahne, ale ani si nevsima a neprudi, kdyz je neco udelany blbe. Ja mam teda podezreni, ze si mozna ani nevsim, ze nejakou domacnost ma
. Ziju v tom, ze to tak je normalni, ale co jsem ted tak videla kolem, tak mam dojem, ze z meho vedeni domacnosti by pulku muzu ranila mrtvice. Lednice vecne prazdna, protoze ruzne oddaluju nakupy a vnucuju vsem zbytky, a to pradlo! To sypu do supliku proste na hromadu... ale kdyby mi to nekdo kritizoval, tak bych ho asi poprosila, aby mi ty kominky vyskladal kdyztak taky, az si bude zaklizet pradlo.
Gatita můj muž chápe, že prádlo se musí prát, nádobí dávat do myčky a mýt koupelnu. Všechny ostatní věci jsou naprosto pod jeho rozlišovací schopnost, ale zase když řeknu, že by mohl vyluxovat, tak jde a udělá to.
Dadoo to moc nefunguje, teda urcite ne u depresivni povahy. ja na depky netrpim takze jsem to proste ignorovala- chce se mu to preskladavat, at preskladava, co je mi po tom.
Luna pokud se nutis zit v necem, co ti nevyhovuje a je ti proti srsti, oblbnout se praskama je naprd. psychous za me neslouzi k tomu aby clovek vsecko lip snasel - ale aby dostal silu delat to co chce.
Evaeva Zrovna vcera jsme tohle řešily s kamarádkou a shodly jsme se, že v tomhle se hodně liší ty lidi z bytu a z domu. Že ty chlapi z domu v hodně pripadech tak jako přejdou do módu ,,dělám venek, ať dělá vnitřek,,. No ale to je neverendingstory tady
Karja jo, to věřím a dává mi to smysl. Můj muž taky zastává ty "chlapské" záležitosti jako auto, pojištění, kola,... Já se doma taky zrovna nepředřu a hlavně jemu je to úplně jedno, žádné kecy, že by tu měl někdo vytřít nebo že něco dělám blbě. Takže já si nestěžuju.
viktorka_od splavu jsem presvedcena, ze nemala cast lidi, co se neciti byt v pohode, to ma zpusobene nevyhovujicimi vztahy nebo i nejakym vysilujicim uspiradanim doma, na to fakt nepomuzou prasky ani menit vlastni mindset. I kdyz je otazka, ty vztahy taky muzou skripat naopak proto, ze ten jeden neni v pohode. No psycholog ze me nebude, ja na prasky ted byla zrala opakovane, ale prisla jsem na to, ze to bylo tim, se se mnou nonstop nekdo byl, ve dne, v noci, i v posteli jsme kolikrat byli 4! Tak je otazka, jestli chodit na terapii a naucit se zit s tim, ze do me furt nekdo huci a schovava mi veci, nebo pristavet dalsi pokoj![]()
Evaeva já taky. A taky k tý myčce...
kaju se, ale snad mi tu připíšete k dobru, že většinou to dělám já a když už ne, nekomentuju to, jen občas třeba poprosím, ať při věšení vyklepe cíchu, protože v ní pak často sušíme ručníky
a ta myčka mi nejde do hlavy, tetris určitě můj drahý hrál, ale jemu se do ní vejdou 4 talíře a pět hrnků, přitom stačí pootočit ucho hrnku.
Ale teda já jsem hroznej bordelář, resp. kramář, to se snažím vycházet vstříc a vyhazovat a nic nenakupovat.
Zu no to blbě pověšené prádlo mi vyloženě přidá práci, navíc prádlo byla vždycky moje doména
asi se muž nudí nebo co. I tu myčku chápu, ale stačí mi, když se tam večer všechno vejde. My jsme jinak bordeláři oba, tak si fakt nemáme co vyčítat ![]()
Debilne poskladana mycka stve i me, ale mlcim a radsi si to prerovnam, aby se tam toho veslo vic, nez ty 4 talire a 5 hrnku
(jo a jeste veseni pradla, ale tam je kazdy svyho stesti strujce, kdo si co povesi, to ma!)
Gatita no ja som radšej, keď sa muž o domácnosť nestará, pretože keď sa stará, akurát po a) musím počúvať blbé kecy, po b) musím to po ňom opravovať (napríklad tú umývačku, on tam vie ten riad naskladať úplne debilne)
No a naposledy ma fakt vytočil, bo sme sa čosi handrkovali a on vyhlásil, že MI upratal kúpeľňu a MI povysával. Tak ja mu teraz stále hlásim: prebalila som ti dieťa, umyla som ti dlážku v kuchyni, vyniesla som ti smeti....
No radšej som, keď sa venuje deťom a ja môžem v kľude upratať
Dadoo to moc nefunguje, teda urcite ne u depresivni povahy. ja na depky netrpim takze jsem to proste ignorovala- chce se mu to preskladavat, at preskladava, co je mi po tom.
Luna pokud se nutis zit v necem, co ti nevyhovuje a je ti proti srsti, oblbnout se praskama je naprd. psychous za me neslouzi k tomu aby clovek vsecko lip snasel - ale aby dostal silu delat to co chce.
Tak já s depresemi bojuju, ale depresivní povahu nemám.![]()
To měl spíš manžel. Asi ze mne. ![]()
Bylo mi to u zadele. Pokud mu něco vadí, ať se o to stará sám a mě s tím neobtěžuje.
Ten druhý odstavec je naprosto přesný. Jen kdyby to tak šlo vždycky nějak jednoduše vyřešit. ![]()
711990 no žejo ale. Právě dřív jsem prskala, ale prostě s tím nepohnu a štve to mě, tak si to přerovnám. Ale teda když mi přidá kraťasy s agresivním suchym zipem k mym šatům, na kterej se ten zip nalepí, nebo obligátní kapesník v kapse, to okomentuju s prosbou, aby příště, ale pomáhá to ![]()
Zu presne, to nema vubec smysl resit a musim se s tim poprat ja, kdyz mi to vadi:D prani sme vyresili tak, ze pereme oddelene:D ja jsem totiz v sambovych ocich nicitel a vsecko strkam do susicky, tak si pere sam:)
betsey :-D Jo, sambo často říká, vzal jsem TI děti ven a já říkám ,,představ si, že jsou tvoje, já je mám normálně s tebou a starám se TI o ně celý dny,,. To s těma dětma nechápu, že se to tak nadužívá, vždyt to je jak kdyby řekl ,,vysál jsem TI auto,, uplně jiná forma vlastnictví a užití.-D
Dadoo no jasny ze to nejde jednoduse, kdyby to slo jednoduse, nebyla by z toho jedna (treba ja:-) na prasky! je to makacka jak prase ale stoji to za to
viktorka_od splavu jj, zacinam na tom pracovat. Aby mi bylo fajn, potrebuju drobne, ale zasadni upravy.![]()
Luna
drzim palec!
Tyjo, ty mi normálně připadáš jako van Gogh nebo Gauguin v sukních - nemůžu si pomoct, musím malovat! Na uklízečku je tě škoda, ne?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my