Jak že? Cože? Proč mi nikdo neřekl?
Diky!
NIKDO neví, jak se správně trhají rajčata, na to má návod (já nerada to označení sambo) otec Karja
holčiček. Myslím, že to bylo v rostlinném vlákně nebo ve vlákně Stížnosti?
Mha aha, myslela jsem ze tu byl nekde navod ![]()
My jsme strasni lajdaci, urcite bychom to nedodrzovali.
Používáte někdo embosované válečky? Jak moc se na ně lepí těsto? Není to s tím opruz? A jde to pak "vyšprtat"? Mám totiž nutkání nějaký si pořídit,tak jestli to není blbost.
Na ten návod zatím netrpělivě čekáme ![]()
Evaeva no za mýho dětství to fakt bylo tvarohový, teď je to takovej škrobovej kyd
brrr mam, pouzivam obcas, je jen velmi malo test, kde ten vzor zustane i po upeceni. Dostava se to z toho pekne blbe, pouzivala jsem spejli , ale kartac je dobry napad, zkusim priste.
Škrobovej jsem teď ochutnala smetánek z retro Lidlu, ble. To bylo fakt hnusný. Ty termixy teď dělá snad každá mlékárna a jsou mezi nimi lepší a horší, děti některé jedí v podstatě denně a některé nechtějí. Někdy od nich ochutnám a něco bylo i divně hrudkovité, jak tu někdo psal.
brrr Mám jeden dřevěný velikonoční, skoro ho nepoužívám, je to opruz, asi půjde z domu.
dynda já jsem asi měla smůlu. Když chci něco tvarohovýho, ale sladkýho, tak si koupím milko tvaroh s vlákninou, dělají teď vanilku, čoko, jahodu a borůvku a všechný vcelku jdou..ně vždy se mi chce si to mixovatpo doma, no..
Sweet Potato Nevyhazuj, v zimě, až budeš potřebovat přitopit, váleček jako když najdeš ![]()
A když jsme u retro jídel, pamatujete někdo kávový termix? I s logrem
Měla jsem matný pocit, že jsem kávovej termix jídávala, ale bez logru. Pak mě napadlo, že asi myslím Pařížanku, ale ta asi nebyla kávová, ale čokoládová. Vůbec ji nemůžu vygooglit a mám zavařenej mozek a už vůbec nevím, jak to bylo s kávovým termixem
Jdu radši ven.
Rozumím, u dětí teď frčí termix z Lidlu, ta jejich privátní značka. Mně myslím dost chutnal milko jahodový. A dlouho jsme kupovali jenom kunín. Ale právě díky dětem vím, že značek s různou kvalitou je na trhu opravdu hodně.
Ještě přidávám svoji vzpomínku z dětství - termix s hroznovou příchutí. Na víčku měl z koleček hrozny, obsah byl bílý.
coralline Pařížanku jsem měla ráda.
Ja si pamatuju Almu, asi jogurtovy napoj to byl, to jsem mivala rada ke sladkemu pecivu
Evaeva já taky. Pamatuješ si, jakou přesně měla příchuť? Nebyla kávovo-čokoládová? Ale možná si to pletu ještě s něčím jiným.
coralline asi mohla být taková. Ale už moc nevím. Měla takovou pěnovou strukturu?
Evaeva Podle mě ne. Podobnou jako termix (původní).
Evaeva Jo, ta byla dobrá, taková navinulá chuť po tvarohu!
Mha ten kavový jsem měla děsně ráda a dokud se u nás vařil >Turek<, dávala jsem si logr i do vanilkové zmrzliny. Taky byly kávové Vlnky, oplatky, ty mi chutnaly a časem ty věci s logrem vymizely. Nahradila to jakoby smetanovo-karamelovo-kokosová hruza
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.