999 děkuju za recept, to je na mě hodně nezvyklá kombinace, to bych musela nejdřív někde ochutnat, než bych se do toho pustila ![]()
Jídlo a vaření
Ounz Přijď někdy na sraz, přinesu ti v krabičce :-).
999 safra, to je nabídka ![]()
Ounz :-) Konečně budeš mít důvod.
Ounz Já mám ráda tuto pomazánku, to ochucení je potřeba vychytat, pro někoho může být to co je v receptu málo.
Vypadá to na velkou úrodu. andulka01 prosím Tě, jak byl ten recept na marmeládu? Děkuju

ja je miluju na pohled,vuni i jidlo,ale zpracovavat je je pekny opruz.![]()
999 To dela manzel, ale recept ma od Inda. Moje nejoblibenejsi uprava cocky.![]()
Jinak ja se cpu uz mesic skoro furt jen houbama. Rano opet kos bedli, takze bedle na kmine, zitra bedlove rizky. Prokladam ruznyma hribovyma rizotama a tak![]()
Marielle mladší Jakubko má rok, jemu som dusila morčacie mäso so zeleninou a príloha batátovozemiakové pyré. Bez soli. Ten zje všetko, čo nezje jeho. Starší Janko 7- ročný je prieberčivý, pýtal si bryndzové halušky alebo domáce slíže s tvarohom a smotanou - nasladko. Urobila som bryndzové halušky. Často varím viac obedov - podľa chuti stravníkov, ale keďže sú to porcie pre dvoch, ide to rýchlo. To manžel trávi v kuchyni oveľa viac času, keď varí, nachoval by pol dediny
.
Ounz z Probia sa budem inšpirovat aj ja, v ich receptoch sú samé šmakocinky![]()
Zarinya Však ja vím, na zpracování se vždycly dlouho psychicky připravuju ![]()
Luna Viď, je to super :-). Já dnes taky houby u maminky.
Luna to já jsem si houby musela koupit na rohlíku
Jee houby![]()
Byla jsem v cesku a syn byl v lese na houbach,tak jsem po asi deseti letech jedla houby 5 dni za sebou a vubec se jich neprejedla.Dovezla jsem si je domu i s covidem.![]()
To se vyplati
milacka Dekuji! Vypadá to chutne
, dala bych si. Starši 4,5 taky sni všechno, malá necelé 2, obedva jen maso. Priloha/zelenina zustane na taliri (ani neochutna i když nabizime). Jsem zvedava, jak dlouho ji to vydrži?
Ounz Jee, tady se to fakt da kosit. Tak skoda, ze to mas tak daleko. Ja bych to jedla klidne porad.![]()
A taky si brousim zuby na vaclavky, tak snad to vyjde taky.![]()
Luna tak dobrej lov!
Zarinya covid
to ne to ne ... my i bez tech hub
moc se opatruj moje jmenkovkyne
dáme to
Marielle zeleninu nejedáva starší Janko, teda okrem mrkvy a brokolice. Šalát, rajčina - ešte ani neochutnal. Zato bolognese špagety miluje. Preto sa mu snažím zeleninu, lušteninu pašovať do jedla mixovaním. Cizrnu, čočku už viackrát jedol v tejto forme a nič nezistil. V detstve som bola rovnaká, mne mäso aj zelenina rástla v puse, mama varila vynikajúco a všetko bolo fúj, v 12 rokoch sa to otočilo, začalo mi chutiť všetko a konečne som nabrala prepotrebné kilá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my