jsem si upekla rajskou (volně) podle Vaňka, je to spíš taková rajská svíčková
a je vynikající. přitom to nedalo žádnou práci
Jídlo a vaření
Děláte někdo krémovou kuřecí polévku? Děti dávají přednost krémovým. Tak jako teď jsem teoreticky něco načetla, ale můžu rozmixovat i to maso? Všude je nechte kousky stranou, ale to nebudou chtít, tak jestli z toho mix9vanyho nebude nějakej blemc
Karja jasně, že můžeš. ![]()
Dadoo Doufám, že z toho nebude nějaká ...ka:-D. Mám to teda udělat jako vyvar jen to rozmixovat s trochou smetany a přidat třeba bramboru?
Karja Mně chutná tahle, ale ta teda neřeší problém s masem :-). https://www.albert.cz/recepty/recka-polevka-avgolemono
999 A ještě ti tam přibude rýže:-D. No já nechci moc experimentovat abych si z dobrý polévka nerozmixovala nějakej blaf. Tahle vypadá v receptu moc dobře.
Karja tak rozmixovat můžeš každou polívku. Říká se tomu pak krém. Obvykle se dává část nerozmixovana jako vložka do polévky, ale být to nemusí.
Zahustit bramborou úplně klidně.
Zahušťuje se i jíškou.
V podstatě můžeš udělat kaldoun a pak rozmixovat.
A co jim třeba osmazit krutonky na másle.? Samý si je tam pak můžou házet, to by je mohlo bavit Po tom se mohly moje holky užrat. ![]()
Dadoo Jo tak krutonky znají, to děláme. Ale v krému nesmí být snad ani bylinka vidět:D, natož kousek masa!
Obed
milacka radosť pozerať na tie tvoje výtvory na tanieri. a tie rôzne skvelé chute ![]()
Co dát do nivove pomazánky.? Prosím.
mně se dnes povedlo vyrobit smaženou rýži, je to docela lehký, nevím, proč jsem si myslela, že to nelze...zlatý instagramy.
a ráda bych něco s červenou čočkou, ale nevím co, takový ty polívky s rajčary mě zas tak nelákají a je zrovna to je najčastější recept...
Tak Betty dělám jen nivu tvaroh a pokud máš nízkotučný, tak kousek másla, nebo lučinu. já si dosoluju, někdo ani to ne (ale já miluju slaný věci)
Ounz děkuji, myslela jsem na tvaroh a jogurt. Tvaroh mám polotucny.
Ounz tak čočkový salát? A nebo co ten cockovy tatarák dle cuketky? Smažená rýže je top, mám to moc ráda, jen třeba víc porci se docela dlouho dělá.
Tak Betty pokud to nebudeš mít moc řídký, tak asi i to bude cajk..už jsem to jednou dělala i ze skyru, co se musel sníst a dobrý
Karja to je pravda, já udělala dvě malý a pro víc lidí by se muselo postupně.. konečně výhoda pro jednočlenný domácnosti, jinak uvařím a jím to dlouho, jedna porce se dělá blbě...
vidíš ten tatarák, na ten jsem úplně zapomněla, kouknu na to, díky..
Tak Betty navrch pak vlašáky
monr ďakujem, v tomto jedlo som nešetrila ničím, morčacie prsia, cícer, mrkva, petržlen, brokolica, kukurica a veľa byliniek a korenia, curry, garam masala, tandoori masala, bertram, tamari, umeocot, rada mením recepty podľa mojej chuti. A teda dnes aj dupla bola. Doobedie som mala náročné, po príchode domov som varila najskôr jeden obed vnukom a tento mne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my