Karja presne ty z Lidlu. Jinde nenakupuju.. ![]()
Jídlo a vaření
Dadoo Kuš babo, už trochu trnu, aby to tady někoho náhodou nenapadlo!!! ![]()
Pinot Noir Ty náhodou vypadají skvěle, hned bych si dala!
Garfie česká kuchyně je v pohodě, hodíte maso do hrnce a než vyrobíte vývar, stihnete nejenom nějaké dušené hovězí, ale taky dost vína.
continuity Víš co, já nejsem nijak zdatná kuchařka a českou kuchyni navíc prakticky nevařím, vůbec bych si netroufla vést třeba deset lidí. Navíc pochopitelně chceš udělat něco trochu neobvyklého tady a typického u nás, nejlíp mi z toho vyšla kachna se zelím, no ale to by trvalo strašně dlouho. :-) A neumím knedlíky!
(rsp. ne vždy se mi povedou a tady musíš jít na jistotu)
Garfie nedočítám ... ale držím palce!
Marielle Děkuju, není třeba dočítat, o nic nejde.
Bavíme se, jestli bych měla/mohla uspořádat kurz české kuchyně, ale vůbec to nemám v úmyslu, je to čistě teoretická debata.
Garfie Udelej nudle/ovocne knedliky/kolac s makem
Cizinci jsou z cehokoliv makoveho uplne uneseni, cekaji, ze po nem budou sjeti a ono nic.
Btw...Uz jsem ti psala, ze Japonky na vymennem pobytu byly nejvic hotove z uzeneho a bramborove kase, co jim uvarila maminka od mych kamaradek?![]()
Luna To bude nejdražší kurz ever, víš kolik tu stojí mák? ![]()
Tos mi nepsala, ale docela bych tomu věřila (teda jinak bacha, oni pochválí všechno!).
Garfie vsechno neee, niva jim prisla desna!
Ale s tim makem to verim, jsem treba myslela, ze sis vzala zasoby.![]()
Garfie nebo bramboraky :)
Garfie My jsme měly úspěch s bramborovým salátem mezi Evropany, prostě ta majonéza je žravá! Škoda toho máku no!
Karja Bramborový salát teď dělaly ty Rumunky, jen do něj přidaly maso. Fakt je, že ty teda rvaly majonezu do všeho a bylo to výborný! Jinak dnes mi říkala Češka, co měla děti na stejné škole, že na Vánočním bazaru mívaly východoevropský stánek a že vždycky dělávala guláš. První rok prý byli všichni opatrní, ale pak už se stávaly fronty a každý se předem ujiťoval, že bude!
Karja Jo, bramborovej salát a štrůdl!
Pinot Noir Dík za tip na americkou buchtu, fakt se do toho vejde dost jablek a je to prima!
Garfie Jenže guláš mi přijde docela těžkej, já třeba dobrej jakože fakt takovej luxusní udělala jen jednou v životě. Ale z wagyu krávy to půjde:-D
Karja Nezapomeň že tady nikdo neví jak má chutnat! ![]()
Garfie
tak
Garfie tak jdi do něj! Jako udělala bych ho podle kuchařky pro dceru, ten se mi právě vyvedl, když jsem přesně postupovala dle jejích pokynů
Karja ja podľa kucharky pro dceru varím segedínsky guláš a každý kto ho ochutná tvrdí, že lepší ešte nejedol. Vzhľadom na to, že ja som segedínsky nejedla nikdy a netuším ani ako má chutit ani ako vyzerať, za toto budem kucharku pro dceru navždy velebiť, vždy mi to výrazne zdvihne sebavedomie ![]()
Aranel jé, to jsem ráda!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my