0zero7 ja jsem ted slysela, ze kdyz hodne pouzivas rostlinne tuky typu repkovy, slunecnicovy, tak mas velkou prevahu omega 3 nad omega 6 a muze ti to v tele zpusobovat zanety, tak to mozna bude ze stejbe studie/zdroje
Jídlo a vaření
0zero7 Jo, tak ten slunečnicový olej zavrhuje hodně i moje kamarádka co dělá do zdravé výživy, nezachytila jsem proč, ale doporučuje i nahrazování sádlem, takže kvůli hubnutí to nebude.
Karja Aj moja dcéra ho prestala používať a my s manželom tiež v poslednej dobe varíme väčšinou s masťou, palacinky pečiem na ghí masle a sú vynikajúce! ![]()

Připraveno na montáž (momofuku bůček), bochánky jsou velmi nepravidelný, holt rustikální vzhled![]()
Garfie sladky fazole byly v Cine zaludny, kolikrat si clovek delal chute na cokoladovou dobrotu a byly to fazole ![]()
Jinak mi v Cine chutnalo moc, ale je fakt, ze jsme jedli v hotelich, kde to asi trochu poevropstovali, ty prave cinske chute jsou pry trosku jine. Ale presto ty ruzne upravovane kousky masa, treba palive v medove omacce, nakladana zelenina, knedlicky, kachna, vsechno to bylo vyborne.
Vilemina máš je krásný. Tohle jsem ještě nikdy nejedla, budu muset zkusit někde :)
Ounz zkus dle cuketky, pro tebe jako zkušenou pekařku to bude jednoduchý![]()
Vilemina
kouknu!
Já jsem dnes poprvé dělala korejské zeleninové palačinky, nikdy si nezapamatuju to jméno. Ale je to tohle: https://www.maangchi.com/recipe/yachaejeon
Bylo to tak strašně super, že asi teď nebudu dlouho jíst nic jiného.![]()
continuity Muž už plánuje, co vyzkouší.
Luna Vypadá to dobře. Fakt to drží pohromadě?
Sweet Potato Ano, drzi to skvele a je to vynikajici.![]()
J jsem fakt mizerna kucharka, ale polivka z peceny dyne se snad ani zvorat neda. Dobrou chut!
Dnes jehneci a jablkova babovka.![]()

Zarinya Jablkovou bábovku mám taky. Ale to jehněčí, ach. A ještě v nádherném hrnci. ![]()
Sweet Potato no,musis nekdy prijet na jehneci.![]()
Jo a dnes je prý světový den chleba.

Kdo má rád vajíčka a míchaná se mu zdají nudná.
https://twitter.com/TansuYegen/status/1580884137560641536?t=JMzI5wAid8eQYb7KCiubHQ&s=19
perfektné, určite vyskúšam.
continuity Muž už plánuje, co vyzkouší.
Dej pak vědět, jak se to povedlo. Mně to přijde jako klasický případ věci, která vypadá totálně jednoduše, dokud to člověk nezkusí.
continuity Ráno první pokus. Žloutek zabalený v bílku. A první fiasko.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my