Děkuju ![]()
Jídlo a vaření
Teda, abych pravdu řekla, mažu jen z jedné strany. Z té řezné.![]()
![]()
další typické jídlo ze školní jídelny... já tyhle věci fakt neznám jako něco dobrého domácího, to je pak těžký. stejná absurdita jako "rizoto s hráškem":-)
No, já to znám z domova a i když něco neznám, aspoň jednou tomu dám šanci--ochutnám a buď jo nebo ne..ale nenutím rejži, to ne ![]()
:DDD jsem si vzpomněla na dětičky co neznají to nejí:-) mě odrazuje právě to že to znám jako nedobrý. ale kdyby mi to uvařil někdo doma tak ochutnám samozřejmě moc ráda. až budeš chtít přijít na návštěvu...![]()
Mňam! Sardelovou pastu mam rada moc.
Jako ze ma k tobe Ounz prijit na navstevu a uvarit ti? Tsss, to ja bych teda jen ocekavala, ze prijde s pecnem ci dvema, ale to kafe ji teda vlastnorucne v tom plnoautomatu UVARIM.
tak jako kdyby přišla s polífkou a chlebem, tak bych i tu sůl našla a ručně pomlela![]()
No proto. V tom pripade ocekavam, ze nebude vedet, kam driv ![]()
Teda a Unnamed vy mě bavíte
takže bochníček a polívčičku k Viktorce a jen chleba k Unnamedovým ![]()
"Unnamedovym" ![]()
no to musím promyslet, co bych ještě tak... kocury pruhované, venkovský klid a vůbec-umím masírovat nohy! jestli by to teda za domácí chleba bylo dost![]()
![]()
Kocoury mám vlastní ![]()
takže reflektuješ na tu masáž, že?![]()
Já myslím, že se domluvíme ![]()
No pockat, ne tak rychle. Ja nam doma merunkovou marmeladu z Wachau a Ounz si muze u mne vyzkouset moje novy boty.
ouch ty boty... vyhrálas![]()
Neboj, ja ji pak samozrejme solidarne poslu k tobe. Jen bez tech bot...
Boty jo? Hmmmm ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY