viktorka_od splavu díky, znám. ![]()
Jídlo a vaření
Lamicka blog acotedajis.cz
Myrtila remoska Quanta. Mám teda jen pánev, ale spokojenost velká
andulka01 kdyby to šlo, klidně bych věnovala
Mě to překvapilo, čekala jsem spíš nedostatek, mívala jsem s tím problémy. Vlastně proto jsem tam i šla, po viróze v září se mi zase rozjela hrozná únava, závratě, vracející se žaludek na vodě... takže pátráme dál a zatím mám jen upravit stravu.
Díky moc, už jsem se trochu uklidnila, že hlady neumřu. Vařím pestře, fantazii mám, tak to nějak půjde.
letolet Dekuju, podivam se na to. Taky jsem hledala neco od znacky, od ktere mam vybornou pánev, ale ta uz se taky evidentne neprodava, moje nadobi uz je proste stare, no ![]()
Myrtila no já právě měla 20 let Tescoma, asi jsem se jich neměla zbavovat, co?
Mám teď od jara neuvěřitelně drahé litinové kastroly WMF s nějakou vypalovanou minerální vrstvou a reznou. Hned jak nájdu bloček, půjdu je vrátit, ale zatím jsem se k tomu nedostala.
Mezitím jsem vracela dvoje jiné.
Lamicka kapustove karbanatky s kuskusem,ja je tedy delam s bulgurem,zapecena kapusta taky moc dobra.![]()
Zarinya takže bezmasé? Jakože dáš bulgur do té směsi na karbanátky?
Dneska mám k obědu zapečenou papriku s mozzarelou, vajíčkem, bylinkama a kuskusem.
Lamicka ano.Kdyz si zadas do seznamu kapustove karbanatky s kuskusem a syrem,vyjedou ti recepty,jsou tedy z ruzickove kapusty,ale vzdycky nato zapomenu a vzdycky pritahnu celou kapustu.![]()
A brokolice jde taky na 100 zpusobu.Na masle podusena s br,kasi.mnam.![]()
Lamicka pokud mas moc zeleza, tak bych to neprehanela ani s lusteninama, cerveny fazole a cervena cocka ho maji hodne.
continuity A mas zkusenost co ti prijde na indukci nejlepsi? U nasich jsme meli indukci uz asi pred 20 lety, ale po odstehovani ne a nyni vymenou desky sla pryc vetsina nadobi (podedeno po nasich neindukcni). Prekvapive jsem hodne spokojena s klasickymi smaltovanymi hrnci. Pak mame samozrejme nerez (treba Tefal na testoviny nebo nejake obyc z Makra), panve s neprilnavymi povrchem atd. Ale porad by se neco jeste uzilo. Litinu mame (az se stydim priznat, tu vec nenavidim) obrovsky afghansky tlakovy hrnec. Ale do kuchyne mi uz nesmi, zabere pulku desky a kdo to ma umyvat. Manzel ma tu vec deponovanu venku
.
continuity Resp. co ti na nich nevyhovovalo. Dik
Myrtila mám hrnce Fissler, jsem s nimi spokojená. Na rychlé vaření (párky, vejce, těstoviny) používám letité smaltované hrnce po babičce, takové ty s kytičkami, tam mi nedává smysl rozpalovat centimetr silné dno.
Lamicka pokud mas moc zeleza, tak bych to neprehanela ani s lusteninama, cerveny fazole a cervena cocka ho maji hodne.
a zloutky dtto
navic z tech zivocisnych zdroju se snadno vstrebava, z rostlinnych hur
711990 viktorka_od splavu jj, taky to omezím, hlavně mám stáhnout maso a pak se uvidí. Všichni doktoři mi odmala cpali, že musím kvůli železu denně maso, což mi teda nijak nevadilo :))
Jsem doma, nachlazená, tak peču. Konečně jsem se odhodlala zkusit bagely. V Praze mi chybí, koupit dobré se nedají už ani v Bakeshopu, kde dříve dobré byly. Tyhle moje první jsou tedy chuťově skvělé a zas tak těžké je upéct to není.

Lamicka Tohle je můj oblíbený blog. Všechno super :-).http://www.veganotic.cz/
999 Je diky moc, objevila jsem tam tenhle obrázek a uvědomila si, že máme doma sablony na foukací fixy! Tak to budu za hvězdu:-D. To budou koláče s dinosaurama:-D.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my