continuity satecky dobry, ale ten talir, ten talir ![]()
Jídlo a vaření
continuity krásný, dala bych si a talíř je![]()
continuity povidlovy?mnam.![]()
Zarinya no už jsme se na ně podívaly. Hlavně jsem měla úplně fantastické listové těsto. Zítra ještě koupím a upeču dětem na víkend. Bylo to za chvilku.
Děláte někdo bolonskou omáčku v troubě? normálně bych to moc neřešila a zkusila, ale mám kilo masa, nechci to podělat:-D. Ale nemůžu být u toho doma,mám nějakou práci venku, takže bych to orestovala a pak tam strčila, co myslíte?
Karja uplně v pohodě - naopak bude lepší... máš litinovej hrnec s pokličkou?
RoSa To nevím, ale mam nejakej hrnec do trouby a dělám v něm rizoto, guláš a tak:-D. Tak jo!
continuity kde maj fantastický listový těsto?! Chci taky, ty z billy apod se nedaj jíst
Taky bych ráda tip na dobré listové testo .
žluťásek já mám z Billy, takové to na pečícím papíru, co je teď v akci. Asi jsem dost nenáročná, no. ![]()
continuity
já jsem to koupila jednou v lidlu a jednou v bille a přišlo mi strašný. Upekla jsem z něj strudl a pak jsme vydloubali jen ty jabka a těsto vyhodili ![]()
žluťásek a co bylo špatně?
Toto bylo fajn, dobře se s ním delalo, hezky listkovalo, žádné tvrdé kusy, i ráno bylo křupavé, ale ne tvrdé. Já se v tom moc neorientuji, spotřebují tak tři balíky ročně, tak to zas tolik nezkoumáme.
continuity přišlo mi hnusné chuťově, na patře po něm zůstával takový ten mastný film. Já teda vůbec nepeču z těch ztužených tuků, jen z másla, ale občas si koupím něco hotového běžně v pekařství a tam ten divný pocit v puse většinou nemám a pochybuju, že jsou ty šátečky apod. pečené z másla ![]()
žluťásek Já kupuju běžne v Penny a v coopu a dobrý. Ale nedělám z toho štrůdl, on možná štrůdl chce něco takového víc jemného?. Jinak na ty šátečky, šneky nebo často dělavam tu buchtu jak je mezi listovým testem puding, mi to přijde dostačující....
Koupila jsem omylem sýr limburger prostě takový měkký aromatický. K chlebu to asi nesnime, můžu to dát třeba do cibulového quiche? Jediny recept mě napadlo cibulačka a to nesníme, žádný další vaření mě nenapadá
RoSa Tak je to teda v ty troubě mnohem komfortnější, nikde to neprska a nenutí te to míchat!:-D
Na rohliku maji babicke listove testo maslove a to se mi zda fajn, ve slozeni ma jen mouku, vodu, maslo, ocet, sul a vajecny zloutek.
žluťásek me to nepřišlo, ale listové těsto je brutálně mastné - to je prostě tak. Mě se to lepí na patro v těch drahých pekárnách - Paul a pod.
Jinak máslo má pro listové těsto značně nevýhodné technologické vlastnosti, jeden cukrář to popsal slovy: Udělám těsto, které je mnohem dražší a chová se podstatně hůř, takže mi ho nakonec hodíte na hlavu. Proč by to někdo kupoval?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje