marieu Všechno můžu, tak ho zkusím :-).
Jídlo a vaření
999 poměry dle oka.
marieu To je mi jasný :-).
Diví se mi někdo, že když jsem doma, tak nevařím a chodím si pro hotovky vedle? :-)

999 můžu ti říct - chodila bych taky, velmi pravidelně.
Tak Betty Obdivuju jejich kreativitu :-). Každý den v poledne tři hotovky, některé časem zopakují, jiné jim chodím připomínat, že byc si je zase dala :-).
Koupila jsem si NordicWare pidi formu na bábovku. Tušíte, kolik má objem vaše klasická forma, abych si upravila recept? A nemáte někdo recept na "mokřejší" bábovku bez ořechů?![]()
A skutečně hned měkké perníčky podle Kuchařky pro dceru, povedly se.

999 vypadá to luxusně, to bych se doma taky neobtěžovala :))
Zu Moje stará kameninová má ojem na 1,5 litrů, ale dávám tam těsta max. litr, protože používám recept na třenou ze 4 vajec a těsto naskočí po okraj.
999 óó, to je krásné, to bych taky chodila :)
Zu Nechápu, vyfotím snad ty svoje:-D. Krasa, u tebe bych si u kávy pochutnala.
A my jo, Termix dort se ukázal jako nejoblíbenější dětský dezert, jako žádnej jinej nesnedi obě dvě a to komplet všechny části!

Karja ale tohle je krásný! Super nápad i provedení
Kan takže u třené počítat s 1/3 vyskočení, píšu si. No, budu to muset otestovat, jen nechci moc pokusů, který dopadnou blbě. Děkuju!
Karja termix dort bych si domácí taky dala! Byl tu recept?
Hele, fakt to bylo prima, dělala jsem je pro radost, to těsto jsem měla čas nechat odležet jen něco málo přes hodinu a dělalo se s ním dobře (zadělával robot tedy).
Jen si je teda nehodlám kazit zdobením a distribuuju bez ![]()
Karja Taky prosim o recept! Jsem zjistila, ze deti termix ji, tak toho musim vyuzit! :-)
Zu Vari Já dělám tenhle recept Termix dort
Jenže ten Termix tam dávám už hotovej. Mně se obcas stane, že jich koupím moc, holky to zrovna nechtějí a pak to mám v lednici a datum spotřeby už se blíží. Ale jako třeba sambovi to zase tolik nechutná, ačkoliv toho sni půlku, no asi to je spíš jako dětský recept. Ale asi to není poznat z čeho to je, protože tuhle říkala dcera recept dědovi a docela nevěřícně koukal, jaky hnědý jogurty!
Karja Jezis, me ani nenapadlo, ze bych si termix vyrabela, to by urcite dopadlo stejne jako s domacim pribinackem, na kterej mi oba svorne udelali fuj a toho musela sezrat asi pul kila. Dekuju moc za recept, ukladam si ho. :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje