Díky za připomenutí trhaného masa! Zrovna tento víkend se mi to bude velmi hodit. Toto je užitečné vlákno! ![]()
Jídlo a vaření
#999 andulka01 To je dobrej nápad na nějakou party, tohle bude spíš takový do ruky:-). Ale já něco skoulim dokupy:-D
Karja vzala bych plát listového těsta a něco z toho upekla. Můžeš jen slané tyčinky posypané různým kořením nebo držákem. Nebo celý plat namazat nějakým paradajkovym něčím a posypať sýrem. Zarolujes, nakrájís na kolečka a na plechu potřené vajíčkem upeces. Je to práce na 15 minut, pokud máš to těsto uz vyvalené.
Karja S těma párátkama, jak píše Pinot Noir , se dá děsně vyhrát, je to retro, ale přitom dobrý a ideální fingerfood. Dělala jsem třeba hermelín + hroznový víno + půlka vlašskýho ořechu, salátová okurka + uzený tofu, třešinky mozzarelly + cherry rajčátko + černá oliva, vymyslíš určitě dalších tisíc kombinací.
Mám ráda tyhle krekry s olivama, ale zas tak jednoduchý-rychlý už to není. Jo a skvělý občerstvení je samozřejmě nesmrtelnej cizrnovej salát s LSD!!
Karja taky teď řeším co přinést na párty. Původně jsem chtěla nakládat lososa, ale nestíhám. Nakonec to budou minipytlicky z filo těsta plněné a/ ricottou, špenátem a lososem b/ houbovým kubou s fakt hodně houbama. Jo a mám spoustu krepelcich vajíček, tak ještě s nima musím něco vymyslet.
Trhané vepřové mělo včera velký úspěch a je ho ještě kopec, tak nemusím celý víkend vařit. ![]()
(Kromě obligátního vývaru a špaget pro děti.
)

Pinot Noir No a dej ho do těch bulek jako hamburger, mně to hrozně chutná s nějakou majonézou a omáčkou k tomu!!!!
Karja zrovna to jím s majonézou v tortillách ![]()
Nemáte osvěčený recept na crinkles? Janulik03
Janulik03 Děkuju!
zas nevím, jaký pracky..peču je pár let a ještě jsem si nenašla top recept..máte?
Ounz letos chci pect tohle, podle babicky

711990 díky!
Ounz ale podle me je to stejnej recept jako ma Cuketka:)
711990 no, podle toho jsem je ještě nepekla ![]()
Ounz u nas se pecou pracny svetle (oriskove vytlacovane)

a tmave (pracky medvedi) margarin = maslo, cokolada = kakao a 1 vejce = 3 vejce :))
cukrem to uz nikdo neobaluje
moora díky :)
moora tyjo vy neobalujete pracny?
711990 ne :)) a na stromek vesime koule!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje