DruI no děti to samozřejmě nejí. Tam už jsem vzdala i to nabízení.
Jídlo a vaření
DruI starší syn jí hráškovou a dýňovou, a teď nově jedl boršč a čočkovou, ale podruhé už nechtěl. Ale jinak mi to příjde čím dál horší, běžně teď říkám, co uvařím, aby to nejedly![]()
Pinot Noir Mně by to nejedl ani muž a vařit sama pro sebe si je nebudu, na to jsem líná ![]()
Evaeva Dýňovou měli oba rádi jako mimina, ale bohužel je to přešlo. Hráškouvou starší občas vyžaduje a jak jí dostane na taíř, tak stejně pořádně nejí! Co uvařím, aby to nejedli je úplně přesná hláška ![]()
DruI mladší už nejí ani to blbé pečené kuře
úplně přestal jíst maso (aspoň doma) a v podstatě jí jen chleba se sýrem a těstoviny s tímtéž.
Pinot Noir máš je všechny nádherný!
ad celerová: to je zajímavý, že tam dávají nejdřív smetanu a pak teprve vývar
Podle Kuchařky pro dceru to má vliv na konzistenci, že je ta polévka "hladší" a nerozděluje se.
Evaeva nas mensi s masem trochu zacal koketovat, obcas kousne do rizku, pry ji kureci kridla a u druhe babicky ohlodava kosti. Jakoukoli kost se zbytkem masa, co jde vzit do ruky, pry ma rad. Ale ze toho masa tam musi byt fakt malicko ![]()
Co vetraky, porad moc huci?
Kokoska kost
tak to by odmítl rovnou![]()
No hučí nehučí, pořád vadí i samotná existence. Ale doma je to velmi mírně lepší.
Pinot Noir Ty jo paráda! já střídám vývar a dýnovou:-D. Už jsem přemýšlela, že zkusím dětem propašovat mrkvovočočkovou, ale má to trochu takovou jinoou konzistenci, určitě by to nejedly:-D.
Pinot NoirJsi polevková královna! Krásné je máš a obdivuju, ze je fotiš.
DruI Já krom vývatu mixuju všechny polívky, protože jinak zeleninu vyšprtávají nejenom kluci, ale i muž ![]()
Dýňová u nás nejede nikomu, ale velký hit je batátová, případně rajčatovomrkvová. Ale krom staršího si do toho všichni přidáváme trochu chilli.
Pinot Noir tiez som si tie tvoje polievky uložila, určite využijem
Pinot Noir Mám ji na sporaku:D po sesti dnech vyvaru:D
Tak se toho také drž ![]()
Muzu dat do kolace misto zakysane smetany jogurt?
Kokoska jasne, mozna bych pridala malinko tuku navic
711990 jdu na to ![]()
po sesti dnech vyvaru:D
prvni myslenka byla wau, Karja je husta, sest dni tahnout vyvar ![]()
Zbyl mi tvrdej tvaroh na strouhání cca 120 g, neměl byste někdo tip, kam s ním :)
Ounz Taky mi nedávno zbyl a nakonec jsem ho rozdrobila k normálnímu tvarohu do tvarohové náplně na koláč. Možná jsem ji pak ředila trochu mlékem, to už nevím jistě. A chutnalo to úplně normálně, ony se ty drobky asi nasákly tekutinou a úplně změkly.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my