bublifuk
to je trefný název.
Jídlo a vaření
bublifuk já to znám jako rozlítaný
bublifuk Ja tomu rikam rozlitany ptacek :-). Klasicky ptacky nedelam, ale tohle jo, ja hovezi nejim, detem bych to musela stejne rozdelat a kvuli sambovi se s motanim ptacku nedelam, tohle mam v ktegorii relativne nenarocny jidlo, ktery se i mne vzdycky povede :-).
Evaeva a to možná bude spíš
nevím proč mi první naskočil rozstřelený, asi že vnitřkem ven....
bublifuk mně se rozstřelený líbí víc ![]()
Ptáčci, ať už zabalený nebo rozstřelený jsou jedním z mála jídel, co fakt nemusím. Máma je ale dělá furt, protože to jedí sestřiny děti. Svíčková se u nás peče, zelenina před tím opéká na másle nebo slaninovem výpeku. Nemusím špikovanou, ale nevadí mi. Tuhle jsem slíbila svíčkovou omáčku sambovi, ale zrovna jsem měla pravou svíčkovou, tak byly steaky a zeleninu na omáčku jsem pořádne opekla a pridala demi glace, byla luxusní.
Já mám ptáčky hrozně ráda, i roštěnou a tyhlety uho omáčky, když jsou dobre udělané. Tu rostenou bych mohla zkusit dětem. Teď po dlouhé době jedly přírodní rizek, tak tohle je tomu tak jako podobne.
Teď mám na ty ptáčky hroznou chuť.:D
Karja když si uděláš ty rozlítaný, tak to maso by holky možná snědly, to je skoro jak ta roštěná.
Karjajá to všechno miluju, znojemskou, ptáčky a úplný top je v naší rodině udusit to hovězí na kaparach.
kvalitní roštenou dělám úplně klasicky jako vídeňskou (minutku s cibulkou) a ji to obě děti.
bublifuk jo, nakládá se do láku i se zeleninou ![]()
Dnešní polívka výjimečně není vymyšlená podle stavu lednice, ale podle opravdového receptu! Česnekovo-houbový krém se sušenou šunkou. Vejce mělo být sous vide, ale to nemám, tak jen ztracené. Dobrá byla.

Tak vám děkuju, přečetla jsem si o roštěné a běžela koupit maso, než zavřou. Doufám, že to nebudu jíst sama a kritici suchou rýži. ![]()
Pinot Noir vypadá to skvěle.![]()
Tady se vůbec nejí a nevaří? Málem jsem to vlákno ani nenašla! Tak aspoň polívky téhle sezóny sem přidám.

Pinot Noir vyzerajú úžasne. Môžem poprosiť recepty na zelerovo-cuketovú a polievku z červenej repy? Ďakujem.
Pinot Noir ty jsi neuvěřitelná
Pinot Noir oo parada, to si ulozim. My mame radi polievky ale furt varim dokola asi 6 rovnakych, nikdy mi v obchode nic nenapadne :)
Vypadá to opravdu krásně. Jen si myslím, že by tam mělo být: s bramborami...jakože ženami
kocoureksuggy ježíš, tak to ale není podstatou příspěvku. Netřeba poučovat.
Pinot Noir klobouk dolu, jsi borec.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my