Catherinne Za 399 mají keramickou na Alze či Orinu, právě o ní taky přemýšlím....
Jídlo a vaření
Karja mně se kdysi v té keramické strašně zespod pŕipaloval a uprostřed ještě nebyl, tak jsem ji vyhodila! A byla strašně nešikovná do ruky. Vždycky jsem se bála, že se spálím...
A celý rok zabíral spoustu místa!!!
Karja byla to teda taková ta i se zádama
Karja Catherinne mám zrovna tu keramickou z Orionu za 399. Peče se v ní krásně.
Pinot Noir
To je krása! Úplně mě to dostalo, tady se Velikonoce neřeší vůbec, navíc je hnusné počasí, rozhodla jsem se, že upeču mazanec (poprvé v životě, jinak mě zásobuje maminka, peče i beránky pro celou rodinu), tak snad nějakou atmosféru taky vypotím!
Pinot Noir Díky, říkala jsem si, že je poměrně levnější než ostatní, jaký z ní bude tvar a dobrý teda!
RoSa Tak tu jsem taky viděla A přijde ti ta dvojdílná lepší jo? Já to nikdy nepekla..
Pinot Noir mas to krasne, takove nezne jarni barvy. A ta bila vajicka s obtiskem jsou dobry napad!
Karja já ho nikdy nepekla, to se zeptej radši tady... babička měla tu dvoudílnou... hele u tý dvoudílný ten druhej díl buď použiješ nebo ne, popř. ho později sundáš... u jednodílný máš jen ten jeden ![]()
Karja mně by ta dvojdílná vadila, potřebuju vidět to těsto, nepoznala bych, jestli je upečené. Dělám ho podle receptu od Vaňka, velikost sedí přesně na tuhle formu, těsto se moc nenafukuje, takže má pěkně rovná záda. Za mě ideál, nebudu už hledat ani jinou formu, ani jiný recept.
RoSa Pinot Noir Ty vogo, já jsem fakt blbá, jakoby ani jeden z vašich argumentů mě nenapadl:-D. Já si myslim, že tohle sezení na vedení mám jen v práci, ale vidím, že to mám normálně stabilně.
Karjatchýně mi pujcovala dvoudílnou, nějak jsem nikdy nevěděla, co si s těmi zády počít.
Když tady jedou ti beránci - tak na NZ se taky pekli a nesli do školy v rámci dne slavení velikonoc v různých kultůrách. Měli obrovský úspěch!
Manuka Ti se povedli! A obdivuji, že na NZ mají formu na beránka :-)
notnadcera formu objednávala asi z amazonu. Byla smutná že beránci nemají prý česky zatočené rohy![]()
Manukaberánek je jehne a to žádné rohy nemá. ![]()
continuity to je vlastně pravda![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my