andulka01 dík
Jídlo a vaření
Garfie krásné
Já chystám catering pro 40 lidí, měli mi pomoct dva spolu oslavenci a ti zvládnou akorát přivézt pivo. Kámoš, co slíbil přivézt část masa na gril a speciální gril na kýtu má nemocné dítě a není schopen říct ani, že přijede, ani že nepřijede.
Takže zatím to vypadá tak, že zítra ráno tady budu mít kýtu, kterou nemám na čem udělat a druhý gril, na který nemám maso.
Ještěze věci na guláš si zařizuji sama.
Garfie jsou povedené. My na ně jdeme dnes/zítra a taky to chci poprvé zkusit ze sušeného a rovnou kynout přes noc.
Garfie juuu!
Garfie ty jsou! ![]()
Kdeže je ta soutěž beránková?
Není můj, ale z branického lahůdkářství :-) věřím, že ostatní už budou na jedničku

brrr šlehané mascarpone s citronem nebo limetou
myslíš samotné mascarpone, nebo bys ho něčím nadlehčila? Kromě toho citronu.
andulka01 těžko poznat, kde končí beran a začíná forma ![]()
Garfie díky za inspiraci!

rozarka přidávám šlehačku, ale pak se musí s citronem opatrně, aby se to nesrazilo. Nebo citronovou příchuť jenom.
Tabea Máš je krásné! U nás zmizely tak rychle, že dnes budu asi zadělávat znova! :-)
Garfie my jsme doma jen samy s dcerou. Plánuju jí něco dát zítra s sebou, traví s kamarádkou prázdniny na koňským statku. Tak snad je snědí a nepřinese to jako slepenou kouli zpátky ![]()
Kokoska toho se právě bojím. Jinak to šlehám taky se šlehačkou.
rozarka já šlehala mascarpone se šlehačkou a citronem víckrát a vždycky v pohodě.
Tabea ja nekolikrat taky bez problemu a pak najednou 2x po sobe prusvih. Nevim proc. Tak ted davkuju hodne opatrne citron a pridavam trochu citronove prichute.
rozarka my to rádi s minimem krému, takže jen "promazávám", ale v pohodě našlehat se smetanou
Tak ta fotka
košíčky z filo těsta a kopřivová nádivka

andulka01 Páni, to vypadá luxusně, parádně, jedle.
Za chvíli se tu budou promenovat beránci, mazance, nádivky, kraslice. To bude parády.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my