andulka01 Haha ty rozlítaný mi teď nabízela řeznice, jsem si myslela, že si dělá srandu. Stála jsem u pultu a chtěla hovězí zadní nakrájet na plátky, bylo fakt pěkný maso.
Jídlo a vaření
Sweet PotatoJá jsem ji slíbila synovci k narozeninám, jako když jsem mu to slibovala, tak mi to přišlo v pohodě, ale pak když jsem na internetu měla odklinout 100g za čtyři stovky, tak to se mi kroutily prsty, a nepřišlo mi to pro dítě moc výchovný a nevím,zda by se na mě jeho rodiče nezlobili. Ale teď jsem našla nějakou na Rohlíku za 120 Kč, na Rohlíku, kterej k nám stále nezaváží, ale asi požádám nějakou kamarádku se šťastnější adresou:D:D
Ty rozlitany taky nejsou můj favorit, to mi přesně přijde moc chuti, ale ty zabalený mi přijdou fajn, to je takový, že to máš jen uvrnit a vlastně slaniny nebo parku jen ždibec. Mam na to hroznou chuť teď akorát a to jsme měli dneska tu roštěnou:D
RoSaDekuji, Lidl mám asi dvacet kilometrů, to je konec toto, prostě tady korunu neutratis, ani když chceš:D.
Karja Ta moje stála asi 380![]()
Sweet Potato Jojo, víš co, tak člověk toho vyhodi z okna, že jo, hadry co nesedej, šminky co nesedej, kytky co za týden zvadnou:D. Ale pro toho synovce nevím, zda by se to segře líbilo, ale ta za těch 150, to je jako bonboniéra už v podstatě, to už jde;-). Zas když jsme mu to slíbila, ráda bych to dodržela;-)
slib je slib, mě to přijde správný dárek: sám by si to člověk nekoupil. A segre nemusíš vykládat kolik to stálo, ne?
Já bych to tolik neřešila, pokud nebudete kvůli tomu jíst tři dny suché rohlíky, prostě to kup, sežere se to a bude.
Karja Synovec bude mít radost.
continuity Tak ona není hloupá, aby to nevěděla. Tak jsem ráda za ten kompromis na rohlíku, ten to vyřeší.
Karja ta z Rohlíku ale není dobrá. Ne nadarmo se jí tady říká dubajská čokoláda z Wishe
. Podobně asi bude chutnat ta z Lidlu.
Karja já teď koupila od Lindt, myslim, že stala 8€. Jeste jsme ji neotevřeli, ale slibuju si lepší (laboratorní) kvalitu než u těch, co maji jako svátost různé v potravinách na kase.
Malvin Ale možná to je právě dobře:D. A Sweet potatoe taky ta jeji nechutnala, třeba to je prostě z půlky případů hnusný;-)
TabeaDíky za tip, otázka je, zda ji seženu, vždyť víš kolik je u nás obchodu, budu muset někam mimo okres asi:D
Karja mas pravdu, s výjezdem se cena čokolády rychle zvedne. Leda kdybyste jeli s holkama do nakupaku. ![]()
My jsme měli včera bouchaný brambory :-). Chtěla jsem to zkusit už dávno, bylo mi jasný, že to bude moc dobrý a taky bylo :-). Co tomu předcházelo bylo snad ještě lepší. Už dlouho se nám nedařilo koupit opravdu dobrý brambory. Byly buď sladký nebo moučný. No a byli jsme na večeři v restauraci, dala jsem si maso a jako přílohu brambory a ty byly tak dobrý, že by šly jíst samotný. Pochválila jsem je personálu, přidala příběh o tom, jak se mi nedaří koupit dobrý brambory a majitel restaurace mi věnoval desetililovej pytel brambor :-). Manžel mě teda proklínal, když ho nesl domů...
999 To je ale pěkná historka! Dobré brambory závidím ;o)
999 skvělé brambory jsou nej-...miluju je...a co jsou "bouchané brambory"?
v Pauseteria maji dubajskou cokoladu jako zakusek Chutnal mi Ale tam jsou dobre zakusky uplne vsechny :)

999 krásná historka
šéfkuchař je mazák. A náhodou ti neřekl odkud brambory bere?
A s dovolením přidám k bouchaným bramborám svou historku. V dávnověku (cca 20 let?) jsem přispívala na jeden z prvních online seznamů receptů, Labuznik.com. Zbouchnutý brambory jsem si, přísahám, vymyslela sama, napsala na server, měla pozitivní komentáře. A taky jsem je, naprosto přesně okopírovaný, našla v dalším čísle Apetitu. Dobrou chuť ![]()
PS: vyzkoušej je s wagyu sádlem
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my