@Pinot Noir To je moc hezké, na to.tehane málo máš nějaký speciální recept nebo co tak zrovna najdes?
Jídlo a vaření
Dělám po dlouho době dort. Jestli se mi to povede zítra rozkrojit, tak vevnitř bude nějaký krém čokoláda a uvařena šlehačka a tím to i zhora potřu. ![]()
Ale teď dotaz: když na to chci čerstvé ovoce, jak udělat, aby to alespoň trochu drželo pohromadě? Nejakou želatinou?
continuity to bych nedělala zelatinu na ovoce když bude nahoře čokoládový krem, chápu, že to má být takový ,,lepidlo/lak na ovoce,, ale radši bych aby se mi to rozkutalelo.
Já jsme teď z nouze udelala takové zdobení které bylo fakt efektní, tak typ na příště, když nic nemáte doma. Měla jsem klasický žluťásek korpus, ale nevyšlo mi to na dvě proriznuti, jen na jedno, tak jsem ten odkrojek vršku, co se vzdycky musi seriznout, pac ten dort vyskoci, rozdrobila a posypala vrchni krem, jako ala krtkuv dort ale dorovna, ale protože mají všichni rádi nahoře ganache, polila jsem to i přes to rozdrobeni a posypala malinovym prachem. I bez toho prachu to vypadalo hrozně dobře, rozhodně to vypadalo zajímavěji, než když se jen polije hladký dort;-)
continuity ten krém nebude úplně tuhý, ne? Já bych do toho to ovoce akorát lehce vtlačila.
Děvčata prosím tipy, čím krmíte děti 4/8 let k snídani/svačinku sebou do lesní školky/ do školy. Jedu +- těch 12/20 zdravých receptů. Budu vděčná za inspiraci.
Marielle pro 9 letého snídaně Lipánek nebo co najde v lednici a svačina rohlík se šunkou nebo co si vybere v pekárně/obchodě a ovoce, zelenina, sýrová tyčinka... pokud neznáš, doporučuju fb. skupinu svačiny do školy, tam jsem se hlavně bavila než inspirovala
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje