barbucha Jeste jednou moc dekuju, udelala jsem to k veceri a melo to uspech i u deti :-).
Jídlo a vaření
Evaeva medovník nebo marlenka z obchodu, dcera preferuje míša dost z cross cafe
JankaM to nechci, budu určitě péct
Evaeva victoria sponge cake. Ja ho jako korpus pecu pokazde, je strasne jednoduchy, jen trene testo, a vsem chutna. Plnim a zdobim podle prani oslavence.
Zuzuli díky, podívám se.
Já právě pokaždé dělám piškot, buď světlý nebo tmavý, budu zase dělat určitě jeden nebo dva klukům, tak bych teď chtěla zkusit o něco jiného. Piškoty už mně tolik nebaví ![]()
Zuzuli hoď sem recept prosím...
Tak super, s detma je nejaka novinka vzdycky sazka do loterie ![]()
Kdo byste eště chtěl zkusit květák ala barbucha, tak teď ho maj asi za 20 v lidlu a velkej!
To je na mě moc dietní...právě jsem snědla 3. bramborák s plzínkou
Ať natírám, jak natírám, vždycky po nakynutí během pečení zůstanou nenatřené plochy. Nemá někdo tip, jak na to?

Aranel to je ten nepečený piškotový, že?
Už jsem rozhodla (a objednala nákup), bude mecháč a pak takový čokoládový. Díky všem za tipy. Ještě mně čeká jedno kolo v půlce října, takže sem klidně hrňte nápady![]()
brrr Tipla bych si, že hodně dokynou až po natření. Zkusila bych nechat víc nakynout před natíráním.
notna Právě, že natírám těsně před šoupnutím do trouby ![]()
Evaeva U nás měl úspěch mrkvový dort. A nebo teď dělávám jako buchtu takový citronový nadýchaný piškot, že jsem si říkala, že i jako dort by to mohlo být dobré - ciambellone al limone, doufám, že to mám dobře napsané. Kdybys chtěla, tak sem hodím recept, mám někde snad printscreen, nebo kdyžtak opsaný v sešitu s recepty, tak bych to vyfotila.
Myrtila díky, vygooglím si to
mrkváč byl v úzkém výběru!![]()
Aranel ten už mám uložený ![]()
Pro kluky mám zatím v plánu nějaký čokoládový, ovocný piškotový a ještě nějaký. Ale je to zatím jen v obrysech, cokoliv se dá změnit. To mám ještě celkem čas. A pak zase na rok pohov ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY