a co ten Sencor? nevypadá zle... jen nevím, jak je to s kvalitou ![]()
Jídlo a vaření
domenica podle tveho receptu na vanocku, nikdy jsem ji nepekla, ale je uzasna a dceruska uz si vyrvala prvni platek...Doufam, ze ta fotka nebude otocena
Jo a opakuji PRVNI vanocka v zivote, takze neni jako z cooking show, kdyby nahodou...
Paráda ! ![]()
viktorka_od splavu Díky
Kopiruji dotaz z Blbych dotazu, sem se hodi vic.
chci si koupit novou panev. Nechci teflon, nejsem si jista keramikou. Tak asi titan? Date prosim nejake tipy? Na cene az tolik nezalezi.
Zarinya Pěkně to vypadá. Jen, není řecké cukroví strašlivě sladké?
tak mi ho mame radi,jinak by to nekupoval.:-)
Zarinya To je mi jasné, jen jsem se zeptala, protože těch pár cukrovinek, které jsem v Řecku ochutnala, mi většina přišla přeslazená.
Luna Je nádherná
. A na první pokus, říkáš? Dokonalé. Já vánočku ještě nikdy nepekla, neměla jsem odvahu
.
whiskas sladky ma byt sladky.(pro mne)
Uplne nesnasim Nemecke dorty a zakusky,protoze to je hezke napohled ovsem k jidlu to neni.A nejsem zrejme jedina,jednou sem v cukrarne videla vedle u stolu chlapka co si docukrovaval dort cukrenkou do kafe.![]()
Dadoo krém k těm tvým rohlíčkům se mi totálně zdrcnul, plavala v něm voda - nevíš čím to může být? muž mi vyčinil že kaše do krému měla být úplně tuhá hmota co by se dala krájet, ta moje, teda tvoje, byla prostě kaše, jako krupicová.
Luna vánočka je dokonalá.
Zarinya Jasné, každý má rád něco jiného.
Zarinya :D baklava rulez!
viktorka_od splavu No to vůbec netuším. To se mi ještě nikdy nestalo
Kaše nemůže být tuhá, jsou tam jen dvě lžíce mouky na čtvrt litru mléka. Taková hustší krupicová kaše je správně. Musí ale vychladnou, nedávat horkou. Pak se přimíchá do másla a je krém. Fakt netuším, co se mohlo stát.
Ad levandulové sušenky. Levanduli v jídle taky nemusím, ale tady převládá chuť másla a té levandule jen slabý závan.
A když ji tam nedáte vůbec, máte super máslové sušenky ![]()
Dadoo jasne, byla vychladla
Luna To je uplně obří dlouhá vánočka, tu bych si tak dala! Možná, že kdybych se angažovala u pečení vánoček a ne u matlavného cukroví, je to lepší a ještě je co na několik snídání. Vypadá uplně k nakrojení teď hned tady u mě!!!!
jejda!
a rozšlehat v mixeru do hladka to nejde?
Zdenek ja predbezne zvazuji wmf, podivam se i na Fissler, dekuji
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY