Jo, k Halali mám stejnej přístup
Dělávala z toho něco vždycky extchýně, a bylo to děsný! Ale já nemám ráda ty veškerý čalamády a podobný sterilovaný potvornosti - když vidím v jídelně nabídku třeba "steak po balkánsku", úplně vidim jak na to jen vyklopěj tu sklenici a vyhejbám se tomu obloukem.
Jídlo a vaření
šlupky z rajčat jsou ohavný, ale rajčata lze šokově opařit horkou vodou (předtim do nich vyrýpneš nožem kříž) a jednoduše oloupat - to neznáš?
RoSa jako že to je naprosto bezpracný chceš říct?
a co pecičky? vypreparovat po jedné?:P
barbucha Mně právě jinak ta různá nakládaná zelenina vůbec nevadí. Třeba lečo úplně v pohodě. Ale halali si pamatuju jako největší utrpení. Naštěstí to pak máma přestala vařit, možná kvůli mýmu odporu ![]()
RoSa Ale dušený rajčata (při přípravě čehokoli) rajčatový slupky included je lepší, prostě, přejde tam víc chuti.
barbucha já taky nepasíruju bo jsem líná, ale víc mi teda chutná ta pasírovaná od tetičky, no...
To nebude asi jen tím pasírováním teda ![]()
barbucha teď jsi na to kápla! ![]()
hele, ani tu Flotte Lotte nemám - a už kolikrát jsem měla cukání ji koupit
![]()
Další zbytečnej krám ![]()
barbucha Me chutnaj nakladany houby, mnam. A cibulky.
0zero7
přesně a kukuřice!
Jo vlastně. Houby a cibulky se daj
Ale přes zeleninu a la lečo a podobný nejede vlak!
barbucha premyslim, co mi jeste chutna na kyselo... ze ja sem lezu, zas pujdu nakupovat jidlo...
0zero7 moravanka a kunovjanka ne? Paprika beraní rohy kozí rohy..mnam
Ať žijou rodinný oslavy..
Ounz Krásný to máš :-).
999 dík ![]()
Ounz
už by ses tím pomalu mohla živit, ne?
Garfie no, ale musela bych krapet přidat na množství a taky na marketingu, zatím to jenom rozdávám ![]()
Ounz Krásne ale ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY