Potrefenáhusa Janulik03 děkuju oběma, co nejdřív zkusim..
Jídlo a vaření
Ounz já asi dneska ![]()
Potrefenáhusa mchachá..sem influencer! ![]()
Ounz no ale já chtěla tuhlenc, kdy to bylo, ve čtvrtek?, udělat skořicový rolky, když byl den skořicový rolky, i jsem si na to všechno nakoupila a pak úplně večer odpadla....
Ounz eeeeeeeeeeeeee, čože si???
Potrefenáhusa no, ten den sem úplně prošvihla..
Janulik03 niiic ![]()
Potrefenáhusa Den skořicové rolky?
A co je třeba dnes za den?
Potrefenáhusa Aby nám neutekl třeba den vepřového kolene! Ten by stál za oslavu.
Potrefenáhusa Ikea trouba je ok, ale doporiučuju spíš nešetřit a vybrat model s pojezdy. Mám teď bez pojezdů a je to děsně nepohodlný (nehledě na to kolik mám spálenin). S plynem jsem moc spokojená, akorát je potřeba fakt kvalitní silnostěnné nádobí, vlastně už vařím jen na mědi a litině. Mám dost zkušeností s elekrikou starou i sklokeramikou a plyn teda vyhrává, ještě jsem teda nezkusila indukci.
Sweet Potato
den udeneho kolena by bolo nieco pre mojho chlapa.
Hmmm, kedy je ten den skoricovej rolky? Potrefenáhusa . Co sa tu clovek nedozvie.
Ounz uz viem ![]()
![]()
na plynovej sporák už jsem si naštěstí trochu zvykla, i když fakt nechápu, co na tom všichni maj, buď to hoří moc, nebo to hoří málo, už jsem zapálila utěrku, prkýnko, obal od másla, přepravku od jahod (ta vzplála teda obzvlášť velkým a jasným plamenem)...
Na to ale musí mít člověk zvláštní talent ne?
My jsme měli doma plynový sporák od mých asi 5 let a potom jsem sama taky měla roky plyn. Ale nepamatuju, že by u nás cokoli hořelo.
coralline ja taky varila odjakziva na plynu a porad ho beru jako nejlepsi, ale odvykla jsem a taky uz jsem zalozila pozar, je to proste zvyk. odkladam bezne cokoliv na varnou plochu, horlave i nehorlave
Ještě se pak pečou v prosinci na Lucii Luciiny koláčky
Lusekatter! Šafránový, moc dobrý ![]()
Ještě můžeš mít na Fettisdagen (Fat Tuesday): ![]()
ale příští je až 5. března ![]()
Náhodou neni špatný, když člověk ví co ho čeká, a kdy má co jíst
V pátek povinně popcorn... v sobotu si smíš dát sladkosti... Pořádek musí být! ![]()
barbucha to vypadá jako dost ošizenej větrník, to asi do března vydržím![]()
barbucha ee to je hambáč s krémem místo sekané?![]()
Na to ale musí mít člověk zvláštní talent ne?
My jsme měli doma plynový sporák od mých asi 5 let a potom jsem sama taky měla roky plyn. Ale nepamatuju, že by u nás cokoli hořelo.
No, to jsem si leta myslela taky ![]()
Sweet Potato viktorka_od splavu
No voni tomu říkaj žemle (semla), a tý šlehačky je tam snad půl kila, je to teda fakt fat. Jednou za rok stačí.
Naštěstí kannelbullar (skořicový šneky) i lusekatter šafránový jsou k dostání celej rok, pročež si je budu dávat už zejtra! ![]()
barbucha to vyzera trochu ako venceky z odpalovaneho cesta, plnene vanilkovym kremom.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my