Potrefenáhusa dvakrat ta neznasam. Ja prestanem citat tvoje prispevky. ![]()
Jídlo a vaření
Ty vaše butlers ozdoby, to jsou teda příšerný ohavnosti! ![]()
Janulik03 Pod tím tvým bagrem je úžasná liška. Když jsem si ji chtěla prohlídnout, onylem jsem překlikla na plameňáka na skútru!![]()
Sweet Potato no a uz to smejdil aj maly a vyberaaaaal ![]()
barbucha ale hele!

No jo! Tak až se haranti naučej stolovat... tohle bych jim dopřát mohla ![]()
Sweet Potato lišku z Butlers taky mám, to je povinnost ![]()
kdyz uz resite vanocni ozdoby (i banky
), nevidely jste prosim ozdobu krasobruslarku? V nejhorsim i brusli ale sklenenou, ne drevene. Mohla by byt mozna i "banka" s krasobruslarkou.
Ja som dnes skusala ten gratinovany karfiol (kvetak) neviem kto tu daval ten recept, kazdopadne mu dakujem, bolo to dobre.
Nemate nejaky zaujimavy recept s feniklom? Dostala som nan chut.
Mrakoplas nz. teď jsem ho dávala já, ale původně ho mám určitě od někoho jiného taky odsud:-)
Mrakoplas Fenyklový salát s pomerančem? Nebo si někdy dělám fenyklovou "remuládu" (tenoučké plátky, smíchám se zakysanou smetanou, citronem, pepř a sůl, nechat trochu odležet v lednici)
Prověřila jsem letošní úrodu kdoulí, jsou OK, menší, ale dozrálé, voňavé a hlavně fungujou. Mám perskou marmeládu a želé.
Pokud by měl někdo zájem o kdoule, jsou zase k dispozici (jen příští týden, pak už budou přes).

andulka01 dakujem za tipy, to urcite vyskusam. Marmelada a zele vyzeraju skvele. Obdivujem, mna tieto prace hrozne nebavia.
Candance já jsem viděla různý brusle v zahradnictví v Líbeznicích, ale jestli i skleněný a krasobruslařky, to nevím. Brusle teda hlavně dřevěný a nějaký snad plechový, ale podrobnějc jsem nezkoumala, maj tam vánočních ozdob miliardu.
andulka01 nadhera. Tu perzsku marmeladu nepoznam, ale som v pokuseni vyskusat. ![]()
Mrakoplas nevím, jestli bude dost zajímavý ale ja mam rada salat: fenykl, jablka, jogurt, (majoneza :), orechy, myslim může byt i trocha cibule, citron, sul, pepř? Zravy je :) původní recept je nekde z apetitu jako prilohovy salat.
Potrefenáhusa A odkiaľ sú tie malé drevené postavičky? V Butlers som bola minule a rýchlo som vybehla von pretože som nevedela čo skôr kúpiť :D Tento rok už plánujem poriadnu metlu takže musím doplniť ozdoby.
paktofonika ty malý v krabičce? Ty jsou myslím z tigera a jsou fakt moc pěkný, dřevěný,hezky udělaný
Potrefenáhusa Ďakujem, to si asi nekupovala teraz čo? Bola som tam minulý týždeň a vianočné ozdoby som nevidela.
Zarinya delala jsem ty placky, vyborny, uz kvetak neobaluji, tohle je jednodussi a chutnejsi. Diiiky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025