Zarinya díky moc:)
Jídlo a vaření
Ounz ako to vyzdrzite nezjest?
do rana by som snad ani nezaspala keby som neokostovala
Vyzeraju prudko jedlo.
Zarinya kolik másla v pevném stavu je potřeba na hrnek rozpuštěného?
notna jo, to se stane, když je ta náplň moc tuhá. A taky se to že začátku nesmí moc zprudka zapect, těsto se vyfoukne a udělá se díra mezi těstem a náplní.
Mrakoplas stejně bych nesnědla všechny :) a děkuju
Kokoska ja davam trictvrte masla z kostky,tvaroh to smoci dost.Ale delam i mensi hrnecky jelikoz jsme jen dva tak abysme to nejedli tyden.
Zarinya dik, docela mě láká to zkusit
Kokoska je opravdu dobra.:-)
Kokoska Jj, dira v té bábovce byla.
Co myslite, muzu delat hovezi po burgunsku z predniho? Ale je to kvalitni maso, z domaciho chovu, tak by to mohlo jit ne? Vubec nevim, co se tak z predniho vari...
Minule jsem s hovezim trochu experimentovala a delala jsen hovezi nudlicky s dyni a bylo to vazne dobre!
Karja muzes, proc by me? Je to vlastne takovy gulas a na to se predni da pouzit. Spis je to o tom, jak moc ti vadi ty slachy a spol. Tech je v prednim vic. Dusila bych pomalu a zvolna, zadny papinak a bude to vyborny.
Karja muzes. cokoliv co se dlouho dusi, klasicky gulas![]()
continuity Tak jo, super. Ja prave hovezi moc nevarim, a kdyztak si v reznictvi reknu, na co to je:-D. Ted jsem mela proste 10 kg bejka v mrazaku, tak to tenhle postup moc nejde. Tak super, ono tam tech slach prave moc neni, prijde mi na predni dost libove. Jeste je tam orech, tak to si necham asi na neco fajnovejsiho az bude cas!
andulka01 Díky za tip, to by šlo :-).
Karja Když ho necháš dlouho pomalu táhnout (ideál na 90 v troubě přes noc), tak úplně v pohodě. Jde i o to, jak je maso vyzrálé, pokud před zamražením neviselo a šlo rovnou z porážky do mrazáku, tak nečekej zázraky, ale je-li aspoň trochu odpočinuté, pak v poho.
999 Už nevím na co :-) ale není zač :-)
Ounz Krásný... já moc obdivuju, jak to máš úhledný. Toho nejsem schopná dosáhnout, jsem dosti nedbalá kuchařka :-)
andulka01 Bramborová pizza :-).
999
aha
andulka01 děkuju, ale jako abych byla upřímná..vybrala sem ty nejhezčí samozřejmě a teda nejsou všechny stejně velký..jinak sem zkoušela dva typy motání a tenhle vede. No už sou skoro snězený ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025