Bowle Já jsem dělala podle Vaňka. Mně chutnalo ![]()

Lamicka Pizzu som robila 2x a zakaždým z toho bola len také rozmočené nič.
paktofonika pizzu som robila len raz a bola celkom dobra, ale v recepte bolo bud to poriadne vyzmykat alebo ususit v MW. Ten karfiol je dost mokry.
paktofonika mne poradila 0zero7 , ze se musi kvetak vymackat az skoro do sucha a pak je ta pizza tenka a krupava
JJ, vymackat nebo ususit v mikrovlnce, presne tak, ja z toho delam grilled cheese sandwich, dobry to je
coralline děkuji! podle vaňka vařím často a neúspěch se zatím nekonal :)
continuity Lamicka Mačkala som ako o život, mikrovlnku nemám.
paktofonika a predpekas ji? ono se to tim vysusi. do zakladu davam jen rozmackany a vymackany kvetak, vejce, mozzarelu, sul, koreni, na pecici papir tenkou vrstvu, pecu 20-30 minut a na to teprve dalsi veci
Lamicka Nie! Dala som to tam všetko naraz! Tak si ma presvedčila, vyskúšam ju ešte raz a teraz budem mačkať ešte viac a predpečiem ju :)
paktofonika zkus, je vyborna :)
Karja kvetakovy placicky,s mozarelou a fetou,strouhanka,vajicko...velka dobrota.Zrovna dnes sem je delala k obedu.Daji se s br.kasi,nebo jen samotne s rajcaty.:-)
Ounz hele v Butlers co maj za vozdobičky na stromeček ![]()

Potrefenáhusa Včera jsem to procházela a na vás obě si vzpomněla :-)
Potrefenáhusa ty si s timhle děsně nebezpečná!
Já ale mívám větev a ozdob mám spíš na stromek, takže nesmím!
Potrefenáhusa Ježiš, tu nutně potřebuju pro ségru!
Dá se koupit přes internet?
Edit: Už ji mám v košíku
a taky krokodýla v raketě a létající krávu...asi tě zabiju!!
Potrefenáhusa nou mě by mezi těma koulema a ptákama byla asi trochu extravagantní
ale pěkná je!
Ounz Můj brontosaurus taky malinko razí, ale letos už jsem ho doplnila autíčkem, loni Big Benem a potřebuju nutně ještě něco

Potrefenáhusa chápu. Skvělá sbírka! Já sem koukala jako u vytržení v kadewe, měli tam super věci. A moc se mi lipbil louskáček, ale nakonec sem odolala. Teď trochu lituju..
Potrefenáhusa Tak ten dinosaurus je fakt hustej
Já se tam dost bavím nad těma šílenostma, jako je plameňák s kruhem a tak....a to já mám taky takový ten decentní stromeček ze starých skleněných ozdob...![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.