Jasně, děkuju, takže u nás hodně.
Jídlo a vaření
Ounz to urcite....do vanoc daleko.![]()
tady samy cukrovi, by me to ani nenapadlo a ted mam chut na vanilkovej rohlicek!
Jsem sla napsat, ze jsem udelala vcera vajickovej salat a je vynikajici, uplne jedoduchy a s chlebem s orechama parada.
0zero7 a jak děláš vajíčkovej?
Ounz ruzne to menim, vcera jsem dala 7 vajec, pertzel, zelenou a cervenou cibulku, majonezu, zakysanou smetanu, ocet, dijon horCici, sul, pepr, rapikaty celer na drobno a postrouhanej cedar.
0zero7 díky za tip :) vynechám petržel a zkusím..
Ounz petrzel nerada? Ja ji miluju, ona tam bejt asi nema, ale ja to cpu vsude
0zero7 nerada a ani ji nemůžu :)
Ounz já dělám úplně obyčejnej: vejce, sůl, pepř, majonéza, obyč hořčice + zředit trochou vody
Ounz tak to jo
0zero7 ale bude dobrej určitě i bez petržele..
RoSa jo takovej už sem taky dělala. Já teda jinak dělám spíš pomazánku..
Ounz JJ, ten sejra tomu doda trochu vic umami chut. Moje konzistence je tak napul pomazanka napul "salat"
0zero7 já sem právě čedar nedávno ‘objevila’ - začal mi nějak víc chutnat, tak o důvod navíc, to zkusit! Dík..
Ounz cedar je kanadskej eidam, nejobycejnejsi sejra co se tady da koupit. me moc chutnaji ty aged, co jsou malicko podobny strukturou parmezanu, vynikajici! Daji se teda koupit minimalne tri sarze, mild, medium a old.
Tak pak poreferuj, na tvuj chleba bude bozi.
0zero7 old sem ještě nezkusila, ale medium a mild jo a na chlebu je
měla sem teda ten z m&s, ne kanadskej, ale britskej..
Ounz Britskej je supr! ono je to tday zdomacnely pac vetsina Kanadanu jsou puvodne Britove. Old doporucuju! :)
0zero7 ok, zkusím :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje