baltik ty skořicové hvězdy jsou moc dobré, kdysi sem je taky dělala (asi ne úplně tento recept, ale v principu :-)
Kokoska taky mě napadla Pavlova, u těch bílků je důležité péct na nízkou teplotu, spíš jen sušit, ale taky to neovládám....
nemate nekdo osvedceny recept na neco s tvarohem? Pomerne cokoliv z tvarohu ve vanicce. nikdy jsem s tim nepekla. Tady je problem ho sehnat. Ted jsem se stavila u Polaku, takze mam jejich a predpokladam, ze je stejny. Me napadly akorat knedliky, ale jahody ani merunky uz nejsou v sezone. Blumy mi prijdou moc velky. Kdyz udelam knedliky bez ovoce vevnitr, tak se bojim, ze nebudou uvnitr hotove a zvenku uz moc. diky
MaeGandal neplněné tvarohové knedlíčky se dělají i jako malinké, spíš noky, kdybys u nich chtěla zůstat...![]()
MaeGandal tvarohovou babovku nebo kapucinske rezy (ze je to z mimibazaru si prosim nevsimejte)
Zdenek To je lakavy recept ![]()
Uplne se mi sbihaji sliny, hned bych vyzkousela. Jenze ziju na americkem stredozapade a vubec si nepamatuju, ze bych tady nekde hlivu videla v obchode ![]()
Zrovna ty tvarohové knedlíčky jsou moc fajn, i když se dá ovoce navrch, klidně bych do toho šla.
Zdenek To zní skvěle. Kmín určitě dám a pepř ne... ha, už se na ni těším.
No ja jo - mne chcipnou i kaktusy ![]()
MP Marge Jakpak by asi chutnala krabí dršťková?![]()
Sweet Potato
teď jsem se rozchechtala nahlas, dneska má Parfumánie dobrej den ![]()
Zdenek jeej taku hlivovu robim aj ja, iba pridavam bobkovy list a nakonci ju pomixujem, nech je hliva na drobne kusky. Niekedy pridam na zahustenie pohankove vlocky. Moja najoblubenejsia zimna polievka.
Inak robievam obcas aj hlivovy paprikas a milujem aj hlivu v salate.
Zdenek chanuka zacala vcera![]()
Zdenek tak tak![]()
Mohučanka viktorka_od splavu Každý to má fakt jinak, já z hery peču celkem běžně a ještě se nikdo nevofrňoval. Z Ivy jsme dělávali jen nějakou čokoládu do formiček a hrudky s kokosem, nedovedu si představit to dát do těsta.
já mám taky v receptech Heru, ale není žádný důvod (krom finančního - a zas tolik aby to mělo nějaký význam jsem nikdy nepekla) tam nedat máslo. margarín mi fakt páchne a nechutná
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.