kdo to tady chtěl recept na něco z hodně bílků?
já miluju štafetky! nemám teď po ruce svůj recept, ale takhle cca se to dělá a i to tak vypadá (bacha, mimibizár!!!)
kdo to tady chtěl recept na něco z hodně bílků?
já miluju štafetky! nemám teď po ruce svůj recept, ale takhle cca se to dělá a i to tak vypadá (bacha, mimibizár!!!)
Zdenek Nakonec jsem do podušený hlívy s kořením přidala vařený brambory. Asi to nebude 2x estetický, ale testovací lžíce dopadla dobře. Mrakoplas ten bobkovej list taky není špatnej nápad.
viktorka_od splavu
já mám tedy máslo mezi 3 úplně nejoblíbenějšíma surovinama, a myslím, že na prvním místě. Ani veškerý zdražování másla mě v tý lásce neomezuje. (Další dvě jsou kmín a cizrna)
Aranel ja taky, inspirovana tebou, delala hlivovou k veceri. Vcera hlivy uz nemeli, tak jsem koupila spenat a byl krem s uzenym lososem. Bramboru strouham a necham rozvarit.
Uplne se mi sbihaji sliny, hned bych vyzkousela. Jenze ziju na americkem stredozapade a vubec si nepamatuju, ze bych tady nekde hlivu videla v obchode
Tady se hliva prodava, to urcite musite mit taky!
Zdenek Mutziputzi tak dik s Chanukou, ted mam chut na bramboraky a pivo!!!
Vcera jsem delala podzimni variaci na panzanellu, grilovana cuketa, pomalu na masle restovana mrkev, suseny rajcata nalozeny, cervena cibule na tenko, petrzel.
Zalivka zaklad tekutina z mrkvi, olivac, ochuceny ocet, vinny ocet, pepr, sul, citronova kura, dijon horcice (se lepsiiim), musi to byt hodne octovy/stiplavy. Na to trochu fety a kosticky opecenyho sourdough chleba. moc dobry.
0zero7 Je to mozny, zase ja po ni nijak zvlast nekoukala... Ale DeKalb je na tyhle veci hrozne pozadu
Pritom univerzitni mesto!
Díky všem za tipy na pečení z bílků, musím se vzchopit a nějak se s tím popasovat. Miluju štafetky, tak možná zkusím ty.
tak jsem dneska dopekla ty rohlíčky a ořechy. puma byla vyměněna
Ve čtvrtek pokračuji s s knoflíky a dortíčky a o víkendu plním..![]()
Dadoo ty jsi loni davala recept na jedno cukrovi s orechovou plnkou. Byly to myslim rohlicky. Muzu poprosit jeste jednou? Byly skvele.
continuity Ráda. To je moje rodinné stříbro. Nejedla jsem lepší cukroví ![]()
0,5kg hladké mouky
150g ořechů
100g dětských piškotů
250g cukru moučky
400g másla
citr. kůra
250g másla
2 lžíce rumu (nikdy jsem tak málo nedala...)
200g cukru
1/4l mléka
2 lžíce hrubé mouky
Vanilkový Cukr
mleté ořechy
ořechy a piškoty nastrouhat, vše zpracovat do těsta, plnit do formiček, upéci. - Těsto je drobivé.
Krém utřít
Kaši svařit a vychladlou vmíchat do krému
Letos jsem prvně dělala v silikonové formě a už nikdy nebudu dělat jinak. Naprosto skvěle se s ní pracuje.

Dadoo dekuji prevelice, ulozeno.
Moje dalsi oblibene z poslednich let a taky od tebe jsou ty marlenka koule
continuity jj, to jsem taky dělala. Možná i recept dávala. Vidíš.. možná bych to ještě i stihla
ještě chci udělat marokánky. Ty miluje dcera. Mám na to ještě necelé dva týdny, uvidím, jak to budu stíhat.
Edit: Myslíš ty medovníčkové kuličky, že? ty jsou super!
baltik děkuji za recept na kapucínské řezy, jsou moc dobré a přitom jednoduché, zařadím je mezi naší klasiku
continuity ty kuličky tu slavily takový úspěch a u nás to nikomu nechutnalo![]()
Ounz tak konecne..![]()
ale mam jich nejak malo...![]()

Prosím jaký tuk je do toho těsta? Typ Iva?
dynda Máslo, jedině máslo. Opravím to v receptu ![]()
Děkuju, tím líp. A kolik ořechů do kaše?
Zarinya
krásný! To chce ještě aspoň jednu várku!
dynda Kolik se ti bude líbit. Může být i úplně bez ořechů. Já dávám pokaždé jinak, podle toho kolik zrovna mám ořechů. Ale stačí i jen trochu. Jemně mletých, aby šlo stříkat a neucpávala se hubička ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.