Karja sím, já ho dělám, už opakovaně, dle receptu odsud, a je to výborný!
https://www.allrecipes.com/recipe/92462/slow-cooker-texas-pulled-pork/?src=VD_Summary
Karja sím, já ho dělám, už opakovaně, dle receptu odsud, a je to výborný!
https://www.allrecipes.com/recipe/92462/slow-cooker-texas-pulled-pork/?src=VD_Summary
Karja uz jsem to dekala celkem 3x :D. Ja se s tim moc neparu. Udelam rajcatovou omacku, dam tam, co mam. Cibuli, cesnek, Chilli, jalapenos, bylinky, pivo, vino, tequilu, - hlavne ne vsechno najednou. Musi toho byt hodne, necham maso zatahnout, zaleju tou omackou a pak to pomalu a dlouho pecu, na konci necham odkryte pri vice stupnich, dokud to nechytne kurku. Dulezite je prorostle maso, jednou jsem to delala z veprove spanelske pecene a nebylo to ono. Potrebujes hodne te stavy na konci, nenech to moc vypect. Na kg masa tak odhadem pul litru, pak se to smicha a je to dost mokre - spis omacka nez maso.
viktorka_od splavu jo, líčka jsou taky výborný - důležitá je, jak řikáš, ta lahev červeného po ruce!
Vás mi byl čert dlužnej. Jsem šla pro chleba a vzpomněla si na tohle vlákno... tak mam hovězí a tři litry červenýho ![]()
Karja Hovězí na česneku, br.kn. špenát. Hodně oblíbené jídlo u nás.
Moje matka dělala hovězí na česneku - bez špenátu a s houskovým knedlíkem, ale s tatarkou! Všichni, kdo k tomu přišli poprvý, se předem křižovali, ale pak už nechtěli nikdy jinak
Naučila jsem se to taky, prostě roštěnky na (hojně) česneku, a tatarka samozřejmě domácí... je to jeden z mých majstrštyků a rodinný žrouti si to výslovně ku zvláštním příležitostem objednávaj ![]()
Dvaktát ze šesti (ale byl to napoprvý trochu porod..)

A jinak teda definitivně, Lodge pánev (prostě litina) je na chleba lepší než ten pizza kámen na pečení, škoda že se mi do tý pánve nevejde ten velkej bochník - šiška..
Ounz já doufám, že mi tu pánev přinese Ježíšek ![]()
vánočky krásný, já dneska ráno rozkvasila kvásek na chleba i na vánočku
a normálně dožíráme cukroví, asi budu muset ještě něco přidělat, jinak nám zbydou jenom perníčky. Ale já dělám většinu podle kuchařky pro dceru a ona tam má ty dávky celkem umírněný, mi přijde, jak se počítá s tim, že člověk udělá víc druhů
jedno vosí hnízdo teda zprásknul v nestřežený chvíli Goliášek skoro celý, včetně lineckýho kolečka a rumový náplně
Ounz a pánev jsem bohužel musela vybrat tu 26, moje jedna stará má 28 a do trouby se vešla tak tak a ty lodge jsou myslim 26 a pak až 30. Tak tu 30 si koupim až s novou větší troubou
Potrefenáhusa ona bude 26 stačit, na ty kulatý, já sem zas po dlouhej době vytáhla šišku a ta by se tam nevešla no, tak jestli by ji naježil ježíšek, tak to bude super!
No a vánočky..teď sem na instagramu sjela video od martin_masterbaker (nebo tak nějak), no a du se zahrabat ![]()
Ounz voni maj to těsto podle mě nějaký jiný, takový elastický, fakt jak modelína. Já s tim vždycky dost bojuju
Ounz mas ich krasne, ja sa chystam az v nedelu, ale zbabelo zostanem pri styroch pramenoch.
Potrefenáhusa no, to je fakt, to těsto je jiný.
Janulik03 já normálně dělam tu patrovou 4-3-2, ale teď sem chtěla zkusit něco jinýho, tu čtyř samotnou budu aplikovat, až budu zkoušet doma chalu..
continuity Tak delala jsem, ale moc se to nevyvedlo, prave mi to prijde prilis mokre:-D. Ale ja to jedla jen jednou, tak to asi neumim spravne posoudit.
Karja to mně taky. půlku jsem slila a schovala a udělala v tom sosu za týden ještě jednou jinej kus masa![]()
Kdo tu psal o té kamarádce, která potřebuje ty recepty detailně? Mám stejný problém
Znamená tohle, že houby mám vařit v tom mlíku?
Houby namočené v mléku pět minut povařte a slijte; kroupy propláchněte vodou.
Dala jsem dělat to burgundský hovězí. Běda vám, jak to nebude k žrádlu!
škyt! ![]()
viktorka_od splavu No, plus si myslim, ze by mi to chutnalo vic z nejakeho prorostlejsiho masa. Ale ja jsem asi barbar, ja to jedla a stale myslela na kebab a to je hodne neco jinyho:-D. Takze tak no.
Ale chtela bych to trhane veprove delat na silvestra, takove miniburgriky. Ale nevim nevim, bude to dobre i studene? Nam to jednou servirovala kolegyne v praci, ale myslim, ze to normalne ohrivala.
Karja aha tak s kebabem to moc společnýho nemá:-) řekla bych, že lepší ohřátý, já to servíruju na stůl v horké míse a každej si sám plní, to by nešlo?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.