Karja Tímhle zaboduješ :-).
Jídlo a vaření
viktorka_od splavu To v tech kosiccich a ty dva druhy ve stredu vypadaji uplne lahodne! Mne mama nedala, prej jsem nepekla, mam narok jen na stedrej den, a to jsem taaak prosila, navic mi i zatrhla vstup k nim do spajzu, ze prej nehlasim, co si ,,pujcuju,, k vareni a pak to hleda (to je pravda). Veskere vyhody vicegeneracniho bydleni jsou v haji. Ale je to pro moje dobro!
Karja v kosiccich papirovych je nejaka dobrota z pekanu a medu, to delala prvne, uprostred marokanky a hlavne teda sadlove hrudky, ty jsem mivala desne rada. no a maxivelke medvedi tlapy jedna na svacinu:-)). tva mama je teda vostra!
Janulik03 no máslem ne, ale vymazala..je to asi fakt tim těstem, ono ztuhne do křehkosti a pak se láme, když sem tu druhou čast vyklopila úplně horkou, tak to bylo lepší, ten první plech sem vyklápěla už trochu uchladnutej..
viktorka_od splavu Tak ty hrudky zni lakave. Hele ja prisla vymrzla s miminem a taaak jsem prosila ke kafi. No zakazala a na Silvestra to urcite nakvartyruje vsechno k nam, ale to uz ji to jist nebudu. Ja mam nejradeji cukrovi cerstve, pekne do tri dnu:-D.
Karja jojo, já ho začla všem nutit hned, při troše snahy nebude na silvestra nic:-) to schovávání je zlo.
Ounz no preto sa pytam, lebo po vymazani maslom sa mi lepsiie vyklapalo. Jo a smola pokracuje, zabudla som do crinkles dat muku. Prisla som na to az po upeceni. Cize mam bezlepkove ![]()

Prudko jedle, ale aj tak som zarobila este s mukou.
Janulik03 aha, tak příště zkusim máslo! A crinkles vypadají dobře, takźe vlastně ne smůla, ale štěstí :)
Ounz skus, ale niecroztopenym maslom. Crinkles maju jedinu vyhradu a to ze su placky a nie gulicky. Inak chutovo super a aj popraskane su. Rano poviem kolegyni, ktora ma doma celiaticku.
Janulik03 haha to mi připomíná moje první marokánky před lety, to byly megakola ![]()
Ounz no ja som prave naraz vazila suroviny na linecke, crinkles, orechove hviezdicky a chlieb. No a jeden diel muky som zabudla. Crinkles robim pomerne casto tak asi z nedbanlivosti.
Janulik03 jo tenhle multitasking mě čeká zejtra, jupí..
Ounz ja uz mam napisany harmonogram az do nedele. Maly ma narodeniny, detska oslava bude u nas, lebo spoluziaci su odtialto a nebudu ich hnat do mesta. Takze v piatok oslava, balonkx a hlavne prezit decka.
viktorka_od splavu ja to trochu schovavam, no spis uklizim, aby nebylo na ocich. Protoze u nas by nebylo do stedreho.dne. hlavne ty oblibene druhy. A,na Silvestra potrebuji na velkou akcii velkou pikslu cukrovi, je nas ako much, strasne se tam chlasta a i horsi veci a to se sezere vzdy vsechno. Je velke stesti, pokud zbyde mala krabicka na novy rok ![]()
Janulik03 jejda, soucítím. To je práce dost teda..
Janulik03 nerikalas ze se mas setrit?
viktorka_od splavu ved sa setrim, vynechala som vecierky ![]()
Janulik03 oho to na to ale jdes uplne z blbyho konce!![]()
viktorka_od splavu tak jeden som absolvovala, no ![]()
continuity A ty děláš to trhané vepřové jak? Máš nšějaký recept nebo dle Garfie manžela?:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje