Luna V lete sme boli na horách a vyberali sme si z miestnych reštaurácií kam na obed.. v jednej mali ako regulérne jedlo v menu špagety s kečupom. A som sa čudovala, čo to preboha je za reštauráciu keď toto ponúka. A teraz mi je to jasné, asi majú tiež také deti, ktoré jedia len špagety s kečupom a možno je to najpredávanejšie jedlo z jedálnička!
(ako decko som tiež nič iné nechcela hehe)
Jídlo a vaření
tak a napíšu to sem, protože k vaření to patří a ve stěžovacím by to mohlo být nakažlivý - já to fakt nikomu nepřeju! nefunguje myčka a bude trvat nejmíň týden než bude náhradní díl![]()
Mrakoplas Špagety s kečupem jsou v sekci jídelníčků “dětská jídla” velmi častá.
(Nejvyšší level, co jsem zažila byla mateřská objednávka: “dejte mu tam k těm špagetám tady tenhle náš donesdnej kečup, on jibej nejí, ale musíte ho dát vedle, ne zamíchat! Hele, já fakt nevim, proč ten kluk tak špatně jî...
)
Pouzivate curry pastu z obchodu nebo si delate svoji? Mam chut uvarit green curry kureci, vzdycky jsem valila z obchodu, ale zajimalo by me, jestli ma nekdo zkusenost z domaci, receptu je spousta, akorat jestli stoji za to....
Sweet Potato no keby to bolo v detskom menu, tak sa tak nečudujem, ale ono to bolo v dospelácke dospelackom!
asi niektorým ľuďom tie návyky z detstva ostali..:D
Mrakoplas Ehm ![]()
Myslim, ze uz jsem to tady na sebe vykecala - jak kdyz prijedu do Cech, tak mivam spagetove "orgie" (rozvarene spagety, kecup a eidam, ten nejlacinejsi) a tatinkovi se ze me dela spatne!? A pritom normalne se stravuju zdrave a vyvazene a myslim i docela sofistikovane. A testoviny v podstate nejim. Ale ty spagety, to je nejaka moje nevysvetlitelna slabost...
MP Marge ja zas mam rada parky propichany spagetama a s kecupem z M&S....ale zacla jsem to varit az pote co jsem to videla na mimibazaru
barbucha jezis to je bozi! Ja myslim ze nekdo takovy dela v Brne...
barbucha bylo by mi líto je zakrojit
barbucha Jako kaktusářův sen ![]()
Garfie tak ono se asi všude říká hořtice, a ne hořčice, ne?
já mám těstoviny s kečupem taky ráda, s Heinzem
je a fazole v rajčatový omáčce, to si asi budu muset koupit
Garfie Jo, vidis, to zkusim nafejkovat![]()
0zero7 999 Hořtice je olomoučtina asi, taky se musím soustředit.
Pocházím z opačnýho konce republiky a taky máme hořtici.
Garfie no jinak by me totiz ani ve snu nenapadlo propichovat parky spagetama
ale je to lahudka :D
Mně ta forma naposled taky zradila a žádné zakázané postupy tu neproběhly. Ale mám ji už 5 let, tak buď se opotřebovala, nebo jsem špatně vymazala. Uvidíme příště, odhazovat do žita ji zatím nehodlám.
MP Marge ja zas mam rada parky propichany spagetama a s kecupem z M&S....ale zacla jsem to varit az pote co jsem to videla na mimibazaru
![]()
![]()
Diky, zes me v tom priznani nenechala samotnou ![]()
asi to je do Přiznání, ale já byla doteď přesvědčená, že ta obliba špaget s kečupem je nějaká UL..
u nás doma se dělaly akorát s boloňskou omáčkou (jako pravda že italové by se asi vyvrátili:-) což jsem s chutí převzala a děcka je teda milujou (akorát podle sladkomilné části rodiny tam patří zepár lžic cukru:P
jo a včera jsem třičtvrtě hodiny umývala nádobí
vono mi to zaschlo![]()
viktorka_od splavu Hele, ja vubec nevim, odkud to mam, ale z domova rozhodne ne - maminka by se k vareni takoveho blivajzu nikdy nesnizila!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje