Ounz dej jste chleby, ty mas úplně luxusní! ![]()
Ja včera taky pekla

...ty jo, taky nádherný!![]()
Potrefenáhusa nádherný chlierb. Ja som piekla na skúšku chlieb v delimano oválnom pekáči a teda vyšiel úžasne.
Ounz ty Tvoje chleby na insta
Potrefenáhusa prosim, co je zac ta panev? Ja pecu porad jen ve skle, abych nemusela zaparovat a taky proto, ze nmam kamen. Tohle by se ale mozna hodilo!
Potrefenáhusa dík! Taky ho máš krásnej ![]()
Magráta děkuju ![]()
711990 ta se ti bude hodit stoprocentně, to je litinovka lodge a peče se na ní super!
Ounz uz na to koukam. Jde to ale pouzit i na indukci? At si nekoupim panev jen do trouby:)))
Potrefenáhusa krásný ![]()
711990 já už sem to jednou hledala myslim, a psali, že jo..
711990 indukci bohuzel nevim :-) jako musí se o ni pečovat, ale je super
S tou podobností - chodím na hlasový cvičení do místního jógovýho centra a jeden čas mi víc lidí řeklo, že tam chodí nějaká holka, co mi je hodně podobná, že si nás už párkrát spletli. Když jsme pak tu svoji "dvojnici" viděla, tak jsme dost koukala, protože se ukázalo, že nejen že ji znám, ale navíc to je žena mýho bývalýho přítele, která je minimálně o 15 centimetrů menší a navíc má oproti mým žlutým tmavě hnědý vlasy, kde to ty lidi vzali, nevím, ale zasmály jsme se tomu obě.
Ounz diky diky:)
Potrefenáhusa a je ta pece slozita?:( na tohle moc nejsem
711990 umejt, utřít a namastit
Potrefenáhusa no já na to maštění občas zapomenu a pak má narezlou patinu ![]()
Potrefenáhusa tak to bych snad i mohla zvladnout:)))
711990 akorát zapařovat budeš muset tak jak tak...
Potrefenáhusa to jo, s tim se pocita:) ja uz to umim, jen jsem mela takovou tu starou plynovou troubu, kam jsem v klidu strcila i dlazdici. Ta mrizka v novy troube uz je podle me krehci, tak proto hledam spis tu panev.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.