999 hezky! A co je to ruzovy?![]()
Jídlo a vaření
Zarinya To je můj oblíbeny dip, řecký jogurt (nebo zakysaná´smetana), červená řepa trochu čerstvé máty :-).
999 zajimavy,vypada to jak zele.....tu repu rozmixujes?
Zarinya Rozmixuju a dělám to klidně i z té, co prodávají vařenou, vakuovanou.
999 ta vakuovana varena mi přijde skoro lepší než když se dela doma, kupuju to často
Potrefenáhusa Mně na tyhle věci taky, ale třeba do salátů ji radši peču.
999 to vypadá dobře!
Mně včera pochválil prodavač ve vietnamské večerce, když jsem dělala nákup na smaženou rýži. Že prej dobrý suroviny a paní umí vařit.
nellielovett Vidíš :-). Co jsi nakupovala?
Jinak já mám ty vietnamský večerky ráda, mají tam dobrý sortiment a snaží se. Vždycky mě něčím překvapí, naposledy to byla luxusní vajíčka
.
999 Máš to krásný, jako obvykle.
Já dnes jehněčí ragout tak trochu italské, podle mě velmi povedené, ale fotit to prostě neumim. Ono to ostatně putovalo z hrnce rovnou do pytlíčků na odvoz, zpracovávala jsem exmanželovi kus ovce.
andulka01 Ty musíš být super kuchařka :-).
999 pytel rýže, koriandr, pak choi, bambusový výhonky a mrkev.-) Nám ji tu otevřeli nedávno a maj úplně boží výběr, na moje rychlo večeře úplně ideál.
nellielovett Ideální sortiment. A já taky jen rychlo večeře :-).
999 Děkuji, ale tohle bylo opravdu jednoduchý :-). To spíš vykoštění tý přední ovčí pazoury - spousta tuku, spousta blan i kostí, takže toho zbylo málo a hlavně rozkouskovaný tak, že z toho nešlo udělat nic jiného než nějak dusit. No, vymazlila jsem základ a koření, poleželo to čtyři hodinky v troubě a za mě teda docela cajk.
nellielovett Chci taky dobrou vietnamskou večerku, zdejší nestojí za nic - nemaj koriandr, nemaj výhonky, nemaj dobrou rýži, nemaj vlastně skoro nic na asijskou kuchyni, možná kokosový mlíko a nějaké omáčky. Vlastně na to že jsme v centru Prahy, tak je to tu z hlediska rychlého večerního čerstvého nákupu trochu marný. Je tu ještě Tesco Expres, ale to teda taky nestojí za nic.
andulka01 To tě obdivuju, já bych se s tou hnátou nepoprala...:-).
999 V sobotu celej kanec... nějaká ovčí hnáta mě už asi nerozhodí
Ostatně ovcí jsem zbourala asi šest.
andulka01 mám v blízkosti domu celkem tři vietnamský večerky, ale nakupovat chodím až teď do tý nový. Do jedné se neodvážím ani vstoupit a v té druhé maj dobrý akorát pití v plechovce. No ale v tý nový maj teda úplně všechno, navíc tam jsou super milí a maj terminál.![]()
nellielovett Tak držím palce ať jim to vydrží :-)
andulka01 díky, taky držím.-)
999 vypadá to moc hezky...![]()
Potrefenáhusa vážne je dobrá tá vakuová? Lebo ja to doma nerada varím, je to hnus práca.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025