Povedlo, dělali jsme si i sazenice, udělali tak 2 - 3 kusy na rostlinu, žádnej zázrak, ale dobrý, ten roubovanej, to bylo jiný kafe, měla jsem ho z Jiné zahrady, ale další rok jsme ho v jiné pobočce nesehnali.
Jídlo a vaření
Vcera rib eye, chrest, chimichurri a hranolky upeceny z pastinaku. Chimichurri se povedlo, dam ho zitra na vejce 
0zero7 vypada to super:-)
0zero7 Super ![]()
Zarinya Hmm, tak to se po zkusenostech z lonska jdu bud rovnou picnout nebo koupit letenky!
Karja seminka lilku a kropac..![]()
Jakože ještě horší než bylo?
Nebo "jenom" to, na co už jsme zvyklý? Jestli platí za A, stěhuju se do antarktidy.
coralline ne asi jako loni![]()
Zarinya loni to ale bylo krásný - jestli je to pravda, já se těším moc ![]()
RoSa ja taky![]()
coralline uvaříme se spolu. Když člověk v tomhle velkým teple, co bylo posledních pár let, pracuje v plechový krabici bez valný klimatizace, tak je to peklo. Na živu mě udržuje pouze pravidelný sprchování ledovou vodou..
Tým horký léto
.
V létě má bejt teplo, ale proč porad 40? Zahrada spalena na popel i přes zalejvani nejnutnejsiho, v práci vedro k nepreziti...
Potrefenáhusa no přesně, teplo je fajn, ale těch 40 už je na naše poměry fakt moc. Ten pohled na spálený všechno nebyl moc pěknej..a voda v prdeli..
Jste mi propomneli, ze jsem.chtela zavolat klimatizery na konzultaci.
no tohle jsem si měla přečíst dřív, než jsem doma řekla že na klimatizaci kašlu a radši to procestujem:-(
Tým slušný středoevropský léto!
A nestrašte mě tady ![]()
viktorka_od splavu no tak jestli v tom vedru pojedete někam do zimy, tak proč ne ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY