viktorka_od splavu bud v klidu, ve ctvrtek jsme byli v nove bance dovyridit hypoteku. Vecer jsme doma resili, co tak budem v blizke dobe porizovat a domlouvali se, kolik do toho nasypem vlastnich penez. Druhy den klekl pocitac a ja si vzpomnela na tu klimosku. ![]()
Jídlo a vaření
Šiš, zachovejte paniku, je začátek března a víte, jaká je úspěšnost dlouhodobých předpovědí!
Ounz v lete asi nikam, tak spis pocitam ze zacnu prespavat v praci;-) (klima tam je, ale ne centralni, takze se clovek behem dne pohybuje neustale v rozmezi 18-40 C, skoro lepsi by byla zadna![]()
Ja jen chtela podporit Karja v pestovani lilku ....
ale Sweet Potato ma pravdu.:-)
A abych nebyla ot tak dnes bude obalena brokolice.![]()
nemate nekdo vyzkouseny recept na KYNUTE tvarohove koblihy?
Nevím, jestli si to nepamatuju zkresleně... ale když jsem byla malá, považovali jsme za fakt strašný vedro 28-30 stupňů, víc běžně nebejvalo, rozhodně ne v kuse.
Tahle diskuze je tu totálně mimo, ale někdo si stěžoval, že se ve všech vláknech jenom žere, tak se to musí vyvážit ![]()
continuity Já nedávno našla tenhle recept a docela se mi líbí. Ale vyzkoušený není.
Dadoo diky ulozeno, to je vlastne dieta, to muzu pect i o pustu ![]()
coralline je to tak, pamatuju, jak tatinek kouknul na teplomer a dramatickym hlasem oznamil, ze je dva-cet-o-sm! Takhle s durazem na kazde slabice toho strasneho cisla.
A dneska jsem po dlouhe dobe varila segedin (abych byla v tematu) a byl vybornej!
Kokoska jj moje detstvi je leto na priglu, voda 21 vzduch 25
Kokoska mnam segedin! Nedelala jsem ho snad, co jsem v Praze.
coralline to jsem si stěžovala já a teď úspěšně plevelím stěžovací vlákno recepty O:-) ![]()
A říkáte segedýn nebo segedín? (Segedín mě hrozne tahá za uši, ale říká to hodne lidi)
Potrefenáhusa Já nevim![]()
Potrefenáhusa Segedín :-)
A Botyč
, nebo Botič
?
Potrefenáhusa Tak to dycinky, samozřejmě a neoddiskutovatelně Botič! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY