Všude na mě vyskakují knížky Jíme zdravě. Máte je někdo? Jsou fakt tak skvělý? Doma moc nevařím, klidně večeříme co dům na cheba dá a na jídlo raději chodíme, ale někdy bych si něco zdravýho udělala...No tyhle se tváří jakože zdravá domácí kuchyně je jednoduchá rychlovka...?
Jídlo a vaření
Zarinya Jo, vzpomnela jsem si na to minuly tyden, doufam, ze splasim maso;-)). Ale je famkt, ze jsem jehneci delala doma jen jednou, takovy ten hrebinek a nechutnalo mi to. Ale ja si s tim moc nevyhrala, ocistila jsem to halabala, proste moc chvatu a nic z toho;-)
stes Prolistovala jsem je vsechny tri u kamaradky a neco si vyfotila, ale jalp nelibily se mi. Nic noveho pod sluncem, zadna inspirace, takovy halabala sled receptu, oni to taky psali dost mlady lidi, tak to tretreba bude tim, ze nemaji jeste odvareno;-). ale pokud doma moc nevaris, tak to treba bude dobre. Jsou to fakt rychlovky a je to zdrave.
Karja dík..potřebuju inspiraci na jednom místě
Karja to nic nemusi znamenat. hrebinek jsem delala ted v lednu (zakoupen na kosiku) a nebylo to dobre - smrdelo to, prorostle lojem. no proste to uz nebylo jehne, spis beranek (a tam je ta uprava potreba trochu jina). a to delam jehneci nekolikrat rocne a vzdy se mi zatim povedlo i bez nejakeho sloziteho crcani.
Zdenek kašrut si přeci nehraje na druh zdravýho stravování, existuje i McDonalds kašrut
Zdenek Já tedy vůbec nevím, co jste tím chtěl jako říct
ale dík
stes Já vařim pravidelně 2x do roka a dlouho vo tom než začnu přemejšlim, říká se tomu praxe![]()
Mutziputzi ano, to jsme si tady všimly..viz. štrůdl. Btw..lidí s praxí právě nad tím moc nepřemejšlej, takoví to vyšvihnout raz dva
myslím, že důležité je pravidelně jíst a ne pravidelně vařit, já vařím někdy o víkendu, ale i tak jím zdravě a vyváženě :-)
999 jako obvykle moc krásný a inspirativní
a na medvědí česnek už se těšim, ale zatím jsem ho v lese neobjevila :-)
Magráta Díky :-). Já v lese taky ne, ale v Lidlu :-).
continuity Ne, tohle bylo prave krasny maso, z dobryho chovu, kupovali jsme si vic lidi dohromady jednoho beranka. jenze zatimco kamaradka si s tim fakt vyhrala, venovala tomu pekne sobotni dopoledne na delux obed, ja to navecer tak nejak rafla a hodila do trouby. Ostatni si pochutnali my ne;-).
stes klidne ti poslu par vyfocenych obrazku, co tam tak je, ale jako pro zacatecnika ve vareni to muze byt dobre (I kdyz osone co se libilo, to uz varim a co se mi nelibilo mi prislo jako blbost. A bylo tam dost dezertu a sladkeho a to ja moc nedelam a zdrave vubec.
999 Ja bych ho hrozne chtela v lese najit, ale myslim, ze u nas nikde v lese neni, my uz tu mame same jehlicnate lesy. To je spis nejakej nizinej a u vody ne?
Edit: aha, ja prvne cetla ne v Lidlu, ale v lese. Tak to jooo.
Mutziputzi kasrut je jako koser nebo jeste neco trochu jineho?
Karja kašrut je způsob stravování a smí se jíst to, co je košer
Mutziputzi No vidis to, varit umis jen dvakrat za rok, ale v hlave mas! Tak diky!
Karja no do tohodle bych se už vůbec nepouštěla, takovýho crcání zbytečnýho
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY