Mutziputzi To teda, navic v koser Mcdonald jsem byla a bez sejru to neni vono!
Jídlo a vaření
Karja Mně ho spousta roste za barákem na Petříně, ale nechodím má něj. Za prvé si myslím, že je počuraný od psů a za druhé je to pro mě nepředstavitelné, něco škubat z veřejného :-). Ale vloni tady byl na toto téma slušný flame, tak to nechci rozdmýchávat :-).
Karja Až ho někdy budeš kupovat, vyhmátni nějakej i s kořínkem a zasaď, rozroste se ti. Někde ve stínu na zahradě nemáš problém, mně takhle roste pod terasou, jako není to úroda na pesto :-) ale aby sis ho hodila na chleba nebo přidala do jídla určitě jo.
Karja Díky jseš hodná, ale není třeba. Začátečník rozhodně nejsem, ač to tak možná vypadalo :-) Ale nemám fantazii, v podstatě mi to nebaví a podle pár ukázek mi ta kniha přišla zajímavá v tom smyslu, že jako jednoduchá a zdravá. Takových je samozřejmě hafo, spíš to bylo podníceno tím, že na mě furt někde vyskakuje.
stes ja taky nerada vymejslim co varit, prijde mi fajn treba online Albert magazin, bejvaj tam dobry jidla.
711990 mrknu, dík
Já bych potřebovala, aby vydala kuchařku 999 ![]()
Karja Paňmáma chce mít doma útulno? (slunečnicový flejm)
Potrefenáhusa Sakra,o ten jsem asi prisla:-D
I jehněčí je fakt potřeba okrájet pořádně od loje, tuku, blan, vyplatí se to, ale to už teda víš. Je to pak škoda masa i tý práce, která s tím i tak byla.
stes Tak to mě těší :-). Já teda už jednu kuchařku napsala, krásnou, byl to dárek pro moji sestru. Bohužel byla pouze v jednom exempláři a ztratili ji při stěhování.
999 :-) tak kdybys někdy neměla co dělat![]()
stes vyživový poradce Havlíček vydal spolu s nějakou paní kuchařky. Mám doma dvě a obě mají fajn recepty. 
Catherinne Díky. Potřebuju prostě začít jíst víc zdravě a umím vařit spíš samé nezdravé pochutiny.
stes mají i web -fitrecepty- kde se daji recepty dohledat, nevím teda jestli všechny z knih, ale pro představu to stačí.
Já si je koupila všechny, od léta si vařím do práce místo kantýny a potřebovala jsem na začátek dost inspirace. Nejsem kuchař improvizátor a vím to o sobě.
Vlaaa_p To je to, co mi právě nebaví..rejdit po netu, proto jsem hledala knižní zpracování. Nějak raději listuju v knížkách, ikdyž o praktičnosti se dá samozřejmě diskutovat. Každopádně díky všem
Pro mě má Havlíček v knize zmatený počet porcí atd., ale některé recepty z toho jsou fajn. Radši mám knížky od Břicháče Toma, jsou to jednoduchá jídla a chutná mi snad vše.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY