Tak Betty tak si to užij! na takové spíš tancovačce jsme byli minulou sobotu, to jsem měla taky šaty jen pod kolena, a navzdory pohodlným botám mě nohy bolely ještě v pondělí - byla skvělá kapela. včera to bylo víc hochnóbl ale míň zábavy. hledala jsem Esmee:D
Jídlo a vaření
Včera jsem si na pozdní snídani dala vajíčka, špenát posypaný konopnými semínky a ředkvičky podle Cuketky vařené v másle.

A dneska jsem na večeři chtěla dělat rybu a květákové pyré, jenže jsem potkala medvědí česnek, takže pesto :-).
A pak jsem přeci jen udělala rybu, ale místo pyré byla květáková rýže s pestem z medvědího česneku. To pyré by se asi hodilo víc, ryba je jemná, ale nemohla jsem si pomoct :-). Ale ke grilované kotletě by to bylo super.
999 tu rybu bych si dala, ikdyz v poslednich par dnech jsem mela tolik morskych plodu, ze mi snad naroste ploutev
ale nemuzu si pomoct
999 tak jsem se musela k cuketkovi podívat na ty ředkvičky, mám je moc ráda, a koukám že už jsem nenahlížela dlouho, objevila jsem něco přímo pro mě![]()
999 Ja v patek cockovy salat dle tebe s kapustickama a dnes kvetakove placky dle Zaranyi, ja vubec ted varim podle zdejsich typu:-D:-D. A mam namoceno na falafel;-) Ale delam ho pecenej jakoze dietka, ne smazenej a to neni uplne ono.
jinx Já taky nikdy neodolám :-). Na Maltě jsem chodila každý den do jednoho pankáčského baru na pláži, kde kluci každý den něco ulovili v moři a hodili na gril. Chobotnici, olihně, ryby... Žádný velký vaření, jen chuť moře. Když jsem se nezastavila, mysleli si, že jsem nemocná :-).
viktorka_od splavu Vidíš to, tam si každej najde svoje :-).
Karja Tak pečenej jsem ještě nejedla, ale když mu uděláš kůrčičku, tak to bude dobrý :-).
999 me by nebavilo jist porad na jednom miste... ale dobrou rybu si dam rada, u more obzvlast, cim jednodussi uprava, tim lepsi... plus uplne miluju tunakovy tatarak
jinx Ono to nebylo, jako chodit do stejné restaurace :-). Prostě krátká zastávka, sežrat chobotnici a vymýšlet, kam jít na večeři...
viktorka_od splavu Vidíš to, tam si každej najde svoje :-).
každopádně ty ředkvičky si někdy udělám!
jinak u nás bylo dneska taky pesto, sice teda koupený, ale tohle je fakticky vynikající
999 máš to všechno moc krásný..
viktorka_od splavu Už jsem slyšela, že tohle je dobrý.
Ounz Díky :-).
999 krásně to vypadá, dala bych si obojí ![]()
Karja ja k. placicky budu delat zitra
,ale je to recept od grosularie....abych si neprivlastnila neco co mi nepatri.:-)
Ale velikonoce se blizi,tak cekam,ze vyzkousis to kleftiko.![]()
999 Pekny to mas:-)
ja dnes koupila dva balicky redkvicek tak taky kouknu na recept.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY